Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Έκοψαν κλήσεις σε άτομο με ειδικές ανάγκες στα Τρίκαλα!

Έκοψαν κλήσεις σε άτομο με ειδικές ανάγκες στα Τρίκαλα!

Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας μπλέχτηκε γνωστός Τρικαλινός, άτομο με ειδικές ανάγκες καθώς καλείται να πληρώσει κλήσεις παρότι του είχε παραχωρηθεί χώρος στάθμευσης κοντά στην οικία του.
Όπως κατέγραψε το trikaladay το θέμα αναδείχθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον πατέρα του ατόμου με ειδικές ανάγκες, τον δημοτικό σύμβουλο Δημ. Χατζηγάκη, ο οποίος ζήτησε να σβηστούν οι κλήσεις που είχαν βεβαιωθεί από τη δημοτική αστυνομία την περίοδο 2007-2010 με δεδομένο ότι ο Δήμος είχε παραχωρήσει θέση στάθμευσης ΑμΕΑ στην οδό Ζωγράφου.
Ο κ. Χατζηγάκης απευθύνθηκε και στην αρμόδια υπηρεσία η οποία απάντησε ότι δεν μπορεί να διαγράψει τις κλήσεις καθότι το αυτοκίνητο δεν ήταν στο όνομα του ανθρώπου που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.
Όπως είπε ο κ. Χατζηγάκης το αυτοκίνητο είναι στο όνομα της εταιρείας που διαθέτει και στην οποία συμμετέχει ο ίδιος καθώς και ο γιός του.
Τελικά το θέμα θα επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή τη φορά με θετική εισήγηση από την πλευρά του προεδρείου και της δημοτικής αρχής, έτσι ώστε να ακυρωθούν οι κλήσεις που είχαν επιβληθεί στον κ. Χατζηγάκη

Δες επίσης

Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμο των Τρικάλων την Τρίτη 18/6

Διακοπή κυκλοφορίας και προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της πόλης των Τρικάλων λόγω εκτέλεσης εργασιών ...

Αφήστε μια απάντηση