Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / 32χρονος αναρτούσε στο facebook αισθησιακές φωτογραφίες της πρώην του

32χρονος αναρτούσε στο facebook αισθησιακές φωτογραφίες της πρώην του

Δικογραφία σε βάρος 32χρονου, ο οποίος είχε αναρτήσει αισθησιακές φωτογραφίες την συνομίληκης πρώην συντρόφου του στο facebook και ταυτόχρονα τις έστελνε μέσω προσωπικών μηνυμάτων σε φιλικά και συγγενικά της πρόσωπα, σχηματίστηκε απο την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για παράβαση των διατάξεων για την «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».
32χρονος αναρτούσε αισθησιακές φωτογραφίες της πρώην του

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 32χρονης. Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε σε βάρος υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δες επίσης

Αποστολή των πρώτων πράξεων επιβολής προστίμων και οφειλών σε ιδιοκτήτες οχημάτων που είναι ανασφάλιστα ή δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας

Μετά την αποστολή των τριών κύκλων ειδοποιητηρίων σε ιδιοκτήτες οχημάτων για μη συμμόρφωση ως προς ...

Αφήστε μια απάντηση