Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Νέα πρωτιά για την Ομάδα Ρομποτικής του 7ου Λυκείου Τρικάλων

Νέα πρωτιά για την Ομάδα Ρομποτικής του 7ου Λυκείου Τρικάλων

Μια ακόμα πρωτιά καταγράφει η Ομάδα Ρομποτικής των μαθητών του 7ου Λυκείου Τρικάλων.
Η Τρικαλινή ομάδα πήρε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που είχε ως θέμα την «Πράσινη ενέργεια και επιχειρηματικότητα»
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκεστο πλαίσιο διάδοσης της νέας εκπαιδευτική μεθόδου STEM στον τρόπο διδασκαλίας και εκπαίδευσης.
Το project της κάθε ομάδας ήταν να παρουσιάσει ένα ρομποτικό σύστημα-αυτοματισμό το οποίο λειτουργεί καταναλώνοντας ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές ενέργειας ή βοηθάει στην παραγωγή ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές ενέργειας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΓΔΕΜΟΝΩΝ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων συγχαίρει θερμά την ομάδα του σχολείου μας που στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Λυκείου κέρδισε την 1η θέση.
Η ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές Πλαστήρα Δημήτρη, Πούλιου Κατερίνα, Τρίψα Χριστίνα, Φαγκρίδα Λίνα, Γραμμένο Ηλία, Μπάκα Διονύση, Γούσιο Βασίλη και Ασπρούδη Γιώργο και υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Πληροφορικής , κύριο Σπάχο Βασίλειο, έκανε όλους μας ιδιαίτερα υπερήφανους και χαρούμενους.
Θα θέλαμε, βέβαια, να συγχαρούμε και την ομάδα του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων που επίσης συμμετείχε στον διαγωνισμό.
Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε και την ομάδα AIRGears του ΑΚΕΘ, που κατάφερε, ανάμεσα σε 150 συμμετοχές, να καταλάβει την 2η θέση, στην κατηγορία του Γυμνασίου.
Σε όλα τα παιδιά και τους καθηγητές τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

Δες επίσης

Δήμαρχος Τρικάλων: Υπερβολή ότι έγινε πάρτι σε μπαρ της πόλης μας. Ενα βράδυ με βροχή έγινε συγχρωτισμός

Μέχρι και σε κλείσιμο μαγαζιών θα προχωρήσει ο Δήμος Τρικκαίων αν παρατηρηθούν ακραία φαινόμενα, σύμφωνα ...

Αφήστε μια απάντηση