Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τραγωδία στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

Τραγωδία στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή του Κώστα Αγοραστού για την συσχέτιση της δικογραφίας του με τη συνολική δικογραφία για το δυστύχημα των Τεμπών, που χειρίζεται ο εφέτης ανακριτής.

Ύστερα απ’ αυτή την εξέλιξη, όπως μεταδίδει το larissanet.gr, ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, που διώκεται για παράβαση καθήκοντος σχετικά με το μπάζωμα του χώρου της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών λίγες μέρες μετά την τραγωδία, αποτελεί πλέον τον 34ο κατηγορούμενο για το πολύνεκρο δυστύχημα.

Σημειώνεται πως το Συμβούλιο Εφετών συνεδρίασε σήμερα, την ίδια στιγμή που στον εφέτη ανακριτή απολογούνται στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ, τα οποία διώκονται για κακούργημα και πλημμελήματα.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ότι θα ερευνηθεί πειθαρχικά η εισαγγελέας που εξέδωσε απορριπτική διάταξη για καταγγελθέντες, από τους συγγενείς θυμάτων, υπουργούς ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση των Τεμπών. Την σχετική παραγγελία δίνει εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη.

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία φαίνεται πως προέκυψαν από τις έρευνες στο ιδιωτικό οικόπεδο, όπου μεταφέρθηκαν 500 κυβικά χώματος από τον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας. Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του ThessToday.gr, κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών, τα οποία έχουν ήδη μεταφερθεί και εξετάζονται σε εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα. Αυτό που θα πρέπει αρχικά να εξακριβωθεί, είναι εάν αυτά ανήκουν σε ζώα, ή σε άνθρωπο.

enikos.gr

Δες επίσης

Το trikaladay εύχεται Χρόνια Πολλά. Με υγεία, περισσότερο φως, ειρήνη και αγάπη

Το trikaladay.gr εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά. Να έχουμε μια ζωή με υγεία, ...