Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ξεπροβόδισαν τον Αμερικανό πρόξενο Κυρίτσης και Κωτούλας

Ξεπροβόδισαν τον Αμερικανό πρόξενο Κυρίτσης και Κωτούλας

Σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμή του αποχωρούντος προξένου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, κ. Robert P. Sanders, παραβρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής δύο αντιδήμαρχοι Τρικκαίων. Οι κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης και Γιάννης Κωτούλας – εκπροσωπώντας επίσης τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και την αντιδήμαρχο κ. Βασιλένα Μητσιάδη, οι οποίοι βρίσκονταν σε συνέδριο στην Κρήτη – παρέστησαν στην εκδήλωση, παρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ κ. David D. Pearce.

Με τους δύο Αμερικανούς διπλωμάτες, συζήτησαν τα θέματα που είχαν τεθεί κατά την επίσκεψή τους στα Τρίκαλα, πριν από τρεις μήνες, επιβεβαιώνοντας το άριστο πνεύμα συνεργασίας που διαπνέει τις δύο πλευρές.

Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, οι δύο αντιδήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους εταιριών από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα για θέματα που σχετίζονται με πιθανότητες συνεργασίες μας τον Δήμο Τρικκαίων.

Από το γραφείο Τύπου

Δες επίσης

Ευχαριστήριο για τη δημιουργία γηπέδου μπασκετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/-τριες και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Δωρόθεος Σχολάριος» ...

Αφήστε μια απάντηση