Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Γιόρτασαν τα τρία χρόνια οι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών Σωτήρας

Γιόρτασαν τα τρία χρόνια οι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών Σωτήρας

Τρία χρόνια από την παραλαβή των σπιτιών τους οι οικιστές των Εργατικών Κατοικιών της Σωτήρας γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο το βράδυ την ίδρυση του οικισμού. Μία επετειακή εκδήλωση που καθιερώθηκε και σκοπός είναι να γίνει θεσμός για τον οικισμό και τους οικιστές. Μία γιορτή που στόχο έχει την καλύτερη γνωριμία των ανθρώπων που μένουν εδώ και τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων. Μακριά από τα προβλήματα και την καθημερινότητα, το Σάββατο το βράδυ βρέθηκαν στην πλατεία του οικισμού κάτοικοι, φίλοι και γνωστοί για να διασκεδάσουν με πολύ χορό.

Ευτυχώς ο καιρός κράτησε και παρά τις δυσοίωνες μετεωρολογικές προβλέψεις η βροχή δεν χάλασε τη γιορτή. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εμφανίστηκε το παιδικό τμήμα του χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου του Ριζώματος, το παιδικό τμήμα ζούμπας του Συλλόγου των Εργατικών Κατοικιών καθώς επίσης και το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του οικισμού (με χοροδιδάσκαλο την Ευαγγελία Γρηγορίου).

Τη γιορτή διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Σωτήρας (ΕΡΚΑΣ) και πέραν του συμβολικού της χαρακτήρα είχε και ουσιαστικό καθώς τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τη διαμόρφωση της πλατείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων. Τούτο επιβεβαίωσε κι ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Τρικκαίων Γιάννης Κωτούλας ο οποίος παραβρέθηκε στη γιορτή.

Η εκδήλωση έκλεισε με χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

Δες επίσης

Διακοπή κυκλοφορίας την Τετάρτη 17/7 και την Πέμπτη 18/7 σε δρόμους στο κέντρο ων Τρικάλων

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ...

Αφήστε μια απάντηση