Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τρικαλινοί καταθέτουν μήνυση στο λεωφορείο χωρίς οδηγό!

Τρικαλινοί καταθέτουν μήνυση στο λεωφορείο χωρίς οδηγό!

Με μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα για το λεωφορείο χωρίς οδηγό απάντούν τα μέλη του “Μετώπου Λαού” που από την αρχή του εγχειρήματος είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους.
οπως αναφέρουν σε δελτίο Τύπου: Μετά από συνεδρίαση της Ολομέλειάς του το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ αποφάσισε:

1.- Εντός των ημερών να καταθέσει Μηνυτήρια Αναφορά στον Εισαγγελέα Τρικάλων για να διερευνηθούν επειγόντως οι κίνδυνοι που προκύπτουν για την ασφάλεια των πολιτών απ’ το πείραμα που γίνεται μέσα στην πόλη με την κυκλοφορία του λεωφορείου χωρίς οδηγό, μετά και το ατύχημα που έγινε πρόσφατα, όταν πειραματικό λεωφορείο εξετράπη της γραμμής του και κατευθύνθηκε σε παρακείμενο περίπτερο, με τον περιπτερά να πετάγεται έξω τρομαγμένος.

2.- ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ επειγόντως! Μετά και τον τραγέλαφο λόγω ασυνεννοησίας στην πρόσφατη απεργιακή κινητοποίηση, που οι συμμετέχοντες στην πορεία από ένα σημείο και μετά διακλαδώθηκαν προς δυο διαφορετικές κατευθύνσεις, προκαλώντας τη διχοτόμησή της, προβάλλει πια αναγκαία και επιτακτική η άμεση συγκρότηση ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, όπου θα συμμετέχουν όλοι και θα συντονίζεται ο κοινός μας αγώνας κατά των καταστροφικών πολιτικών σε βάρος των εργαζομένων, του λαού και της πατρίδας μας.

Όταν ο εχθρός συντονίζεται μέχρι τα μπούνια και δρα ενιαία και αποφασιστικά κατά του λαού, είναι ασυγχώρητο λάθος για τους αγωνιστές να μην μπορούν να εξασφαλίζουν ούτε τον στοιχειώδη συντονισμό της δράσης τους.

Επείγει η σύγκληση συνάντησης όλων (φορέων και πολιτών) για τη συγκρότηση του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, κατέληξε ομόφωνα η Ολομέλεια του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ.

Δες επίσης

Ο Δήμος Τρικκαίων απαντά σε ανακοίνωση της παράταξης «Τρίκαλα, Τόπος να Ζούμε»

Σε απάντησή του σε σχέση με ανακοίνωση της παράταξης «Τρίκαλα, Τόπος να Ζούμε», ο Δήμος ...

Αφήστε μια απάντηση