Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Το μοναδικό τσίρκο στο νερό έρχεται στα Τρίκαλα!

Το μοναδικό τσίρκο στο νερό έρχεται στα Τρίκαλα!

Φτάνει επιτέλους και στην Ελλάδα η πιο πρωτοποριακή παράσταση των τελευταίων χρόνων! Πρόκειται για το Circo Acquatico, ένα show που θα σας ξεναγήσει στον υπέροχο θαλάσσιο κόσμο!
Το Circo Acquatico γεννήθηκε στην Ισπανία ως Ευρωπαϊκή απάντηση στο “Cirque du Soleil” με μια παράσταση κατάλληλη για όλη την οικογένεια που μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να μαγέψει 3.300.000 θεατές σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες (Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Ρουμανία και Αυστρία). Σε ένα κυκλικό θέατρο-ενυδρείο με περισσότερα από 50.000 λίτρα νερού διηγείται την ιστορία του ένας κλόουν που πέφτει και γλιστράει μέσα στο νερό και βυθίζεται καθώς δεν ξέρει κολύμπι. Από τη στιγμή αυτή αρχίζουν γι’αυτόν διάφορες περιπέτειες, κάποιες δύσκολες, άλλες διασκεδαστικές. Ανακαλύπτει ότι ο υποβρύχιος κόσμος είναι γεμάτος πλάσματα μαγικά που χαρακτηρίζονται από τη δύναμη και την επιδεξιότητά τους. Ο καθένας από αυτούς του προσφέρει καινούριες και μοναδικές γνώσεις κι έτσι ο πρωταγωνιστής ενθουσιασμένος αποφασίζει να επιστρέψει στην επιφάνεια για να τις μοιραστεί με τους ομοίους του.
Πρόκειται για μια ιστορία στην οποία συναντιούνται δυο αντίθετοι κόσμοι χάρη στην απλότητα των χαρακτήρων οι οποιοι χρησιμοποιούν μια μόνο κοινή γλώσσα: τη γλώσσα της φιλίας.
Θα ζήσετε τη μεγάλη περιπέτεια εντός αλλά κι εκτός νερού μαζί με τους χαρακτήρες που θα βρείτε στο Circo AcquaticoCirco AcquaticoCirco Acquatico Circo Acquatico Circo Acquatico Circo AcquaticoCirco Acquatico . Οι καλλιτέχνες με τη δεξιότητα και τις γοητευτικές τους ικανότητες αλλά και με το θάρρος τους θα σας μαγέψουν για ολόκληρες τις 2 ώρες της παράστασης.

Δες επίσης

Ηλίας Βλαχογιάννης: Η εγγονούλα του τραγούδησε τον Λάζαρο

Όλη η πόλη πλημμύρισε νεαρά κοριτσάκια με τα στολισμένα καλαθάκια τους,που τηρώντας το έθιμο ,έψαλλαν ...

Αφήστε μια απάντηση