Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Θρήνος για μωράκι 11 μηνών! Το ξέχασαν ώρες στο αυτοκίνητο και ξεψύχησε

Θρήνος για μωράκι 11 μηνών! Το ξέχασαν ώρες στο αυτοκίνητο και ξεψύχησε

Στον τραγικό θάνατο του 11 μηνών Jaxon Taylor οδήγησε η αμέλεια των παππούδων του.

Επέστρεφαν σπίτι μετά τη λειτουργία σε εκκλησία στην ιστορική πόλη Chickamauga. Όταν γύρισαν σπίτι κανείς δεν έβγαλε από το αυτοκίνητο τον μικρό Jaxon. Η θερμοκρασία άγγιζε τους 32 βαθμούς κελσίου.

Μόνο 2,5 ώρες αργότερα η μητέρα του ξύπνησε και ζήτησε τον γιο της. Προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή αλλά οι προσπάθειές της απέβησαν άκαρπες.

“Η είδηση θανάτου του γιου μου στις 6 Σεπτεμβρίου στην ηλικία των 11 μηνών και 8 ημερών κάνει τον γύρο του κόσμου. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα και διάφορες ιστορίες. Δεν ήμουν εκεί και ήταν στη φροντίδα των παππούδων του, των γονιών μου.

Ο θάνατός του ήταν ένα τρομακτικό και τραγικό συμβάν. Ο γιος μου είχε τους δύο καλύτερους παππούδες του κόσμου στη σύντομη ζωή του. Ήταν σε όλη τη διάρκεια της γέννας του. Τον έπαιρναν κάποια Σαββατοκύριακα και τον έκαναν βόλτα για ώρες όταν είχε κολικό και ήταν απαρηγόρητος.

Είναι οι παππούδες που τον παρακολούθησαν να μπουσουλάει και να σηκώνεται για πρώτη φορά. Αυτοί οι άνθρωποι τον κράτησαν και τον αγάπησαν όταν ήταν άρρωστος, όταν είχε πυρετό, όταν γκρίνιαζε.

Αυτοί οι άνθρωποι μπορούσαν να τον κάνουν να γελάσει όταν κανένας άλλος δεν τα κατάφερνε. Ήταν στο πλευρό του κάθε μέρα της ζωής του και ο γιος μου τους αγαπούσε άνευ όρων.

Αυτό που συνέβη ήταν φοβερό. Αλλά ποιος από εμάς δεν έχει κάνει λάθος, ένα τόσο φριχτό λάθος που πιστεύαμε ότι κανένας δεν θα μπορούσε να του το συγχωρήσει; Ποιος δεν έχει κριθεί από άλλους;

Από τη στιγμή που κάθε ένας από εμάς έχει κάνει φοβερά πράγματα και προκάλεσε απέραντο πόνο στους άλλους, ποιον θα μπορούσε να καταδικάσει ο Θεός;

Πονάω περισσότερο από όσο έχει πονέσει ποτέ άνθρωπος αλλά επέλεξα να αφήσω το μίσος και τις κατηγορίες. Θυμάμαι το γλυκό μου αγόρι με αγάπη και θλίψη και θα τον αγαπώ για πάντα”, ήταν το συγκλονιστικό μήνυμα που έγραψε η συντετριμμένη μητέρα.

“Φαίνεται ότι υπήρχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας. Υπέθεσαν ότι κάποιος τον πήρε από το αυτοκίνητο και τον έφερε σπίτι”, σημείωσε ο σερίφης Steve Wilson.

Πηγή: News.com.au

Δες επίσης

Βραζιλία: Απομονωμένη φυλή στον Αμαζόνιο απέκτησε ίντερνετ και εθίστηκε στα social media και το πορνό

Μια απομονωμένη φυλή στον Αμαζόνιο συνδέθηκε επιτέλους με το ίντερνετ, χάρη στον Elon Musk – μόνο για να φέρει ...

Αφήστε μια απάντηση