Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Θρίλερ με ανθρώπινα οστά στον Εθνικό Κήπο

Θρίλερ με ανθρώπινα οστά στον Εθνικό Κήπο

Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν στον Εθνικό Κήπο, τα οποία πιθανότατα ανήκουν σε άτομο, γεννημένο στην Αλβανία. Τα πρώτα οστά είχαν βρεθεί τον περασμένο Ιανουάριο, σε παρτέρι μέσα στον Εθνικό Κήπο και μάλιστα ήταν σε κοινή θέα.

Ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει τότε ότι δεν φέρουν προθανάτια τραύματα, αλλά υπάρχουν σημάδια από σαρκοφάγα ζώα, μεταθανάτια.

Τον Φεβρουάριο, βρέθηκαν παρόμοια οστά του ίδιου σκελετού και η αστυνομία εκτιμά ότι ανήκουν σε άτομο γεννημένο στην Αλβανία, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί τον Σεπτέμβριο του 2015, στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Το καλοκαίρι του 2015, το άτομο αυτό εργαζόταν σε μαγαζί στη Σαντορίνη, μέχρι που άρχισε να λέει στους εργοδότες του ότι παρακολουθούσαν τον ίδιο και το κινητό του, αφήνοντας μάλιστα και υπόνοιες πως τον παρακολουθούσαν… εξωγήινοι!

Οι εργοδότες αποφάσισαν να του αλλάξουν σπίτι, όπως και έγινε, αλλά εκείνος επέμενε να λέει και στη νέα ιδιοκτήτρια πως τον παρακολουθούσαν και υπήρχαν παρεμβολές στο κινητό του.

Έτσι, οι εργοδότες, του έδωσαν άδεια για 10 ημέρες. Εκείνος άφησε το νησί και επέστρεψε στην Αθήνα. Στις 31 Σεπτεμβρίου 2015, βρέθηκαν η ταυτότητα και το διαβατήριό του μέσα στον Εθνικό Κήπο.
nooz

Δες επίσης

Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες και την αφρικανική σκόνη έρχονται βροχές και οι καταιγίδες

Αλλάζει τελείως το σκηνικό του καιρού από την Πέμπτη, καθώς την αφρικανική σκόνη διαδέχονται οι ...

Αφήστε μια απάντηση