Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Γλέντησαν την άνοδο παίκτες και παράγοντες του Α.Ο Πηγής

Γλέντησαν την άνοδο παίκτες και παράγοντες του Α.Ο Πηγής

Οιποδοσφαιριστές του Α.Ο. Πηγής απαλλαγμένοι από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 28/5 στην Ταβέρνα «ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ» στις Σκαμνιές Πηγής σε δείπνο που τους πρόσφερε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, επί τη ευκαιρία της ανόδου της ομάδος στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΤ Ν. Τρικάλων.
Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας αφού συνεχάρη τους παίκτες, τον Προπονητή και την Διοίκηση, τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης του Ερασιτεχνισμού στον Δήμο μας.
Σαν Δήμος θα είμαστε δίπλα σε όλα τα ερασιτεχνικά του Δήμου Πύλης για να ανεβάσουμε το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας. Επίσης υπενθύμισε κάποια αθλητικά έργα που δρομολόγησε ο Δήμος στην Τ.Κ. Πηγής.
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε η τοποθέτηση του Προέδρου της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασιλείου Τζιμόπουλου, ο οποίος στηρίζει την ομάδα πολλά χρόνια.
Χαιρετισμό έκανε και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης κ. Γεωργία Καραίσκου υποστηρίζοντας την ανάγκη ανάπτυξης στο καλλίτερο του Αθλητισμού στην Πηγή και στον Δήμο ευρύτερα.
Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Νίκος Λαζαρίνας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για το δείπνο που προσέφερε στους παίκτες, για την μεγάλη επιτυχία τους αλλάζοντας Κατηγορία ανεβαίνοντας στο επίπεδο της Α΄ Ερασιτεχνικής.
Τέλος ο Προπονητής της Ομάδος κ. Γιάννης Κέφος και αυτός με την σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Μαράβα, για την συμπαράσταση του στην ομάδα τονίζοντας ότι φέτος κάναμε μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια, αλλά τελικά πετύχαμε τον στόχου που ήταν η άνοδος.

Α.Τ.

Δες επίσης

Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 21/6 σε περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ...

Αφήστε μια απάντηση