Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στο Μοσχόφυτο Μιχαλάκης και Μαράβας

Στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στο Μοσχόφυτο Μιχαλάκης και Μαράβας

Ανήμερα της εορτής του Προφήτη Ηλία ο δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας και ο Αντ/ρχης κ. Χρίστος Μιχαλάκης, επισκέφτηκαν το Μοσχόφυτο όπου παρακολούθησαν την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, που τέλεσε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Δημήτριος Λάμπρου παρουσία αρκετών πιστών.

Παρόν ήταν και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μοσχοφύτου κ. Στυλιανός Κούτσικος και τοπικοί συνεργάτες του κ. Μαράβα.

Ακολούθησε Αρτοκλασία και προσκύνημα της εικόνας από τον κόσμο στον αύλιο χώρο της εκκλησίας. Χαιρετισμό έκανε ο δήμαρχος Κων/νος Μαράβας που υποσχέθηκε να προβεί στις ενέργειες μέσω Πολεοδομίας του Δήμου Πύλης για την παραχώρηση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου για να γίνει καφενείο του Χωριού.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρίστος Μιχαλάκης ανέφερε τα εξής. Κάνουμε ότι μπορούμε σε δύσκολες εποχές θα συνεχίσουμε τα οδικά έργα ούτως ώστε να έρχεστε με ασφάλεια στο Χωριό, με τις ανάλογες παρεμβάσεις.

Από του χρόνου θα έχουμε μία ξεχωριστή εργολαβία κατασκευής δρόμου Μοσχόφυτου- Πολυνερίου εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.
Θα επιμεληθούμε και άλλα έργα στο χωριό σας σε συνεργασία με τον δήμαρχο Κώστα Μαράβα. Τέλος ο κ. Μιχαλάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που τον στηρίξανε για μία ακόμα φορά.

Δες επίσης

Το πρόγραμμα της αυριανής (21/5) επίσκεψης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη στην Π.Ε Τρικάλων

Την Τρίτη 21 Μαΐου, σε συνέχεια της εκδήλωσης της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, ...

Αφήστε μια απάντηση