Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 1,5 κούπα ψημένο Φουντούκι (200 γρ.)
- 12 Βασιλικοί χουρμάδες (200 γρ.)
- 2 κ.σ. γάλα σε σκόνη
- 1 κούπα γάλα (250 γρ.)
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε καυτό νερό μέσα στο μπολ με τους χουρμάδες και τους αφήνουμε στην άκρη για 10 με 15 λεπτά.
- Σε ένα πολυκόφτη ρίχνουμε το ψημένο Φουντούκι και το χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να βγάλει τα έλαια του και να έχει μια ρευστή μορφή.
- Καθαρίζουμε τη φλούδα, αφαιρούμε το κουκούτσι από τους χουρμάδες και τους ρίχνουμε μέσα στο Φουντούκι.
- Προσθέτουμε το γάλα σε σκόνη, το γάλα και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε μια λεία ρευστή μορφή..
- Αποθηκεύουμε σε αποστειρωμενα βαζάκια και διατηρούμε στο ψυγείο για 5 με 6 ημέρες.
Καλή σας επιτυχία!!