Τρίτη, 16 Ιουνίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Συγκλονίζει 70χρονος: Ζητά να του κάνουν ευθανασία λόγω χρεών

Συγκλονίζει 70χρονος: Ζητά να του κάνουν ευθανασία λόγω χρεών

Συγκλονίζει η ιστορία ενός 70χρονου από την Εκκάρα Δομοκού που κατέθεσε την Τετάρτη αίτημα ευθανασίας στο δημαρχείο της περιοχής, εξαιτίας χρέους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ το οποίο καλείται να πληρώσει.
Ο 70χρονος άντρας ανέφερε ότι το χρέος αυτό δημιουργήθηκε από φίλο του που τον εξεπάτησε πριν από περίπου 10 χρόνια.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, εξηγεί ότι πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, γιατί πλέον η ζωή του δεν έχει αξιοπρέπεια, αφού λόγω του χρέους έχει διακοπεί τους τελευταίους μήνες η σύνταξη των 330 ευρώ που έπαιρνε.

Εξήγησε παράλληλα ότι δεν έχει το θάρρος να θέσει μόνος του τέλος στη ζωή του και αποφάσισε να υποβάλλει αίτημα ευθανασίας.

Πηγή: www.lamiastar.gr

Δες επίσης

Ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην Πάτρα: Έσπασε την πόρτα του σπιτιού της μητέρας του και την περιέλουσε με οινόπνευμα

Τον τρόμο στα χέρια του γιου της έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα. Το σοβαρό ενδοοικογενειακό ...

Αφήστε μια απάντηση