Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Σε τροχιά εκλογών το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Οι πρώτες υποψηφιότητες

Σε τροχιά εκλογών το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Οι πρώτες υποψηφιότητες

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των αντιπροσώπων των εργατικών σωματείων του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

Στη συνέλευση εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ κατά τάχθηκαν οι αντιπρόσωποι που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ.

Η απερχόμενη πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ντίνα Δήμα, εμφανώς συγκινημένη ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια και ευχαρίστησε τόσο το απερχόμενο Δ.Σ όσο και τους αντιπροσώπους και τους εργαζόμενους για τη συνεργασία που είχαν τα τελευταία 3 χρόνια.

Η συνέλευση εξέλεξε και εφορευτική επιτροπή η οποία αποτελείται Σωκρ. Κολώνας, Ευαγ. Μπάλας, Νικ. Τάλαρος, Δημ. Μπούγλας και Νικ. Γεραγόρης.

Οι εκλογές θα γίνουν το διήμερο Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Μαΐου με τις κάλπες να ανοίγουν στις 12 το μεσημέρι και να κλείνουν τις 8 το βράδυ και τη δεύτερη μέρα η κάλπη θα κλείσει μια ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 7το απόγευμα.

Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται μέχρι και τη Δευτέρα το μεσημέρι .

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay θα θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα από το απερχόμενο Δ.Σ ο γραμματέας Μιχ. Μαντέλας, ο αντιπρόεδρος Γ. Κόσυβας και τα μέλη Παν. Διαμαντόπουλος, Β. Κρανιάς και Αναστ. Σκυλοδήμος, ενώ το δικό του ψηφοδέλτιο θα κατεβάσει το ΠΑΜΕ

Δες επίσης

“Εφυγε” από τη ζωή 64χρονος Τρικαλινός

“Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο Χρήστος Γκρέκος. Η κηδεία του θα ...

Αφήστε μια απάντηση