Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Πολιτική παρέμβαση Χρ. Σιμορέλη σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ

Πολιτική παρέμβαση Χρ. Σιμορέλη σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ

Στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου έκανε πολιτική παρέμβαση ο Χρήστος Σιμορέλης το πρωί της Τρίτης.
Όπως τόνισε, στη συμφωνία υπάρχουν δύσκολα μέτρα, γι’ αυτό είναι χρέος μας να εφαρμοστούν ισοδύναμα αντίμετρα που θα προστατεύσουν τον ελληνικό λαό και κυρίως τα χαμηλά οικονομικά στρώματα.
Στη συνέχεια, η συζήτηση εξελίχθηκε πάνω στην παιδεία. Ο Βουλευτής ανέφερε ότι τα προβλήματα της παιδείας είναι προβλήματα πολλών ετών και σαφώς, εκείνοι που εγκαλούν την ολιγόμηνη απελθούσα Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, έπαιξαν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση αυτής της προβληματικής κατάστασης. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α αποσκοπεί σε ένα σύστημα παιδείας που θα είναι δωρεάν, δημόσιο, δημοκρατικό και σύγχρονο.
Επιπλέον, σημείωσε ότι στην πανελλαδική συνδιάσκεψη τέθηκαν οι βάσεις για το παράλληλο πρόγραμμα που δεν θα εμποδίσει κανείς την Κυβέρνηση να εφαρμόσει και από το οποίο θα προκύψουν πόροι για τα ισοδύναμα μέτρα. Πρέπει να χτυπηθούν η διαφθορά, η φοροδιαφυγή, η φοροαποφυγή και οι κρυμμένες λίστες και από εκεί τα χρήματα να πάνε στο κοινωνικό κράτος.
Έκλεισε την παρέμβαση του με κάλεσμα για ισχυρή εντολή στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θα προσπαθήσει να σταθεροποιήσει την οικονομία, να βάλει μπροστά την παραγωγική ανασυγκρότηση, να προστατεύσει τον κόσμο της εργασίας από τα υφεσιακά μέτρα της συμφωνίας που εκβιαστικά μας επιβλήθηκαν και να βγάλει την Ελλάδα από τη κρίση.

Δες επίσης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών γιατρών

ΣΥΝ.ΕΡΓ.ΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ...

Αφήστε μια απάντηση