Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / 4+1 οι υποψήφιοι των ΑΝ.ΕΛ Τρικάλων

4+1 οι υποψήφιοι των ΑΝ.ΕΛ Τρικάλων

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο αναπληρωτής γραμματέας και σύμβουλος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλ’ήγνων, Θανάσης Μπέλτσος.

Ο κ. Μπέλτσος παραχώρησε το απόγευμα συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ελληνικός λαός θα πρέπει να δώσει αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ και να μην επιτρέψει να επιστρέψουν τα ζόμπι της πολιτικής και του πολιτικού κατεστημένου.

Πρόσθεσε δε ότι μπορεί να διαφαίνεται πως η ΑΝΕΛ συμμετέχοντας στην κυβέρνηση έκαναν κωλοτούμπα ψηφίζοντας τη συμφωνία με τους δανειστές, η οποία ήταν μονόδρομος για να κρατηθεί στην Ε.Ε και το ευρώ η χώρα.

Επισήμανε ακόμα ότι οι ΑΝ.ΕΛ είναι ένα κίνημα με καθαρότητα και εντιμότητα, ενώ απαντώντας για την προσπάθεια της Ν.Δ να προσεταιριστεί στελέχη τους, αποκάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πολιτικό πτώμα συμμετέχοντας στην κυβέρνηση.

Σε ότι αφορά τις δημοσκοπήσεις υπενθύμισε ότι και στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου οι δημοσκόποι προέβλεπαν ποσοστό 1,5% και οι ΑΝ.ΕΛ πήραν 4,5% για να προσθέσει ότι τώρα που δίνουν 2,5% θα πάρουν πάνω από 6%.

Τέλος για το ψηφοδέλτιο είπε ότι παραμένει ως έχει, δηλαδή με 4 υποψηφίους και με τη σειρά κατάταξής τους, δηλαδή Κώστας Πατέρας, Ιωάννα Δημοπούλου, Στέλλα Ντεζελίδου και Γιάννη Χονδρό, ενώ γίνεται προσπάθεια για έναν ακόμα νέο υποψήφιο.

Πάντως ο συντονιστής των ΑΝ.ΕΛ Τρικάλων Χρόνης Αγορίτσας διέψευσε δημοσίευμα που τον έφερε ωνα κατεβαίνει ως υποψήφιος βουλευτής.

Δες επίσης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών γιατρών

ΣΥΝ.ΕΡΓ.ΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ...

Αφήστε μια απάντηση