Συμπληρώθηκαν σήμερα πέντε χρόνια από τον άδικο θάνατο του Τρικαλινού αστυνομικού Γιώργου Σκυλογιάννη.
Ο 22χρονος Τρικαλινός σαν σήμερα 1η Μαρτίου του 2011 μαζί με τον συνάδελφό του στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ Γιάννης Ευαγγελινέλη έπεσαν νεκροί εν ώρα καθήκοντος, από τα πυρά σπείρας κακοποιών στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής.
Σήμερα στις 4.30 το απόγευμα στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο των Τρικάλων που βρίσκεται στο Α’ Νεκροταφείο θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του Τρικαλινού παλικαριού.
Επίσης στις 6.30 το απόγευμα θα γίνει στου Ρέντη το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δυο αστυνομικών.
Δες επίσης
ΑΠΣ Τρίκαλα :«Γίνε ο Ήρωας Κάποιου», εκδήλωση αφιερωμένη στην ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον ΑΠΣ Τρίκαλα μια ξεχωριστή εκδήλωση ζωής με τίτλο «Γίνε ο ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

