Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / Ο Πασσιάς Δημήτριος από το Παλαιομονάστηρο επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Ο Πασσιάς Δημήτριος από το Παλαιομονάστηρο επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Μια αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” έλαβε χώρα και επισήμως, καθώς ο Πασσιάς Δημήτριος του Αθανασίου επισφράγισε την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα , ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Ο Δημήτρης διαμένει μόνιμα στο Παλαιομονάστηρο. Είναι 28 ετών και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην τεχνική εταιρεία ΤΕΡΝΑ.
Ο ίδιος αναφέρει σχετικά…. << Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου. Το όραμα και οι αξίες του μεγάλου αυτοδιοικητικού συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” ταυτίζονται πλήρως με τα “πιστεύω” μου και γι’ αυτό κατέρχομαι ενεργά και δυναμικά στον αυτοδιοικητικό στίβο. Μέσα από την αγνή αγάπη για το χωριό μου και την θέληση μου να προσφέρω στα κοινά, θα προσπαθήσω να βοηθήσω στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας και στην επίλυση διαχρονικών προβλημάτων. Αντιπροσωπεύοντας την νέα γενιά, θέλω να περάσω το μήνυμα ότι “το μέλλον μας το ορίζουμε εμείς, διαμορφώνοντας ανάλογα το παρόν και κάνοντας τις σωστές επιλογές” >>.
Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε…. << Ο Δημήτρης είναι ένας αξιόλογος νέος με κοινωνικές ανησυχίες. Εργατικός, πρόθυμος, υπεύθυνος και μεθοδικός. Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται νέους ανθρώπους με όραμα και θέληση για προσφορά και ο Δημήτρης έχει όλα τα “προσόντα” για να πετύχει.
Ο Δημήτρης θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Παλαιομοναστήρου.
Δημήτρη καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία >>.

Δες επίσης

Ανασκόπηση των επισκέψεων κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε Τρικάλων (φωτο)

Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επαφής με την κοινωνία, κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ περιόδευσαν σε ...