Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στα Τρίκαλα

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα θα εμφανιστεί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε μια μοναδική μουσική παράσταση το Σάββατο 23 Απριλίου στο μοσυικό στέκι “Μανδραγόρας”.

Εκτός από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα συμμετέχουν η Παυλίνα Βουλγαράκη
& ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser
Μαζί τους: Ακης Αμπράζης (μπάσο) – Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα)

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ένας από τους απαράμιλλους τραγουδοποιούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τραγούδησε και τραγουδάει ό,τι στην ζωή μας είναι αγάπη & έρωτας, ό,τι είναι πόνος, ό,τι οργή και καταγγελία. Στις ζωντανές του εμφανίσεις συμφιλιώνει με έναν ανυπέρβλητο τρόπο τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. «Μοιράζει» ελεύθερα σκέψεις, συναισθήματα & κέφι που συναρπάζουν ανεπανάληπτα το κοινό.

Σε αυτήν την μουσική παράσταση συμμετέχουν: αφενός η Παυλίνα Βουλγαράκη, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, το μυστήριο της φωνής & της ερμηνείας της που κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές με τα κομμάτια της («Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι»κλπ) και αφετέρου o εκθαμβωτικός Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser ο οποίος με άποψη και ανησυχία, με απίστευτη καθαρότητα στο μουσικό του λόγο, συναρπάζει το κοινό με rock διασκευές κι όχι μόνον…

Ο Λαυρέντης με την Παυλίνα Βουλγαράκη και τον Steve Tesser μαζί με τους μοναδικούς συνεργάτες μουσικούς τους, τον εκπληκτικό Άκη Αμπράζη στο μπάσο αλλά και τον παλιό εξαίρετο «Τερμίτη» Φίλιππο Σπυρόπουλο στα τύμπανα, μας χαρίζουν ασυναγώνιστες στιγμές διασκέδασης και συντροφεύουν τα όνειρά μας. Η μουσική τους παράσταση βασίζεται στην συνάντηση της τραγουδοποιΐας με την ελληνική ροκ & τον κοινωνικό προβληματισμό ενώ αξιοπρόσεκτος είναι ο συνδυασμός των αμοιβαίων εκμυστηρεύσεων & των διαχρονικών επιτυχιών του Λαυρέντη :
«Πεθαίνω για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ» «Μάτια δίχως λογική» «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Γάτος», «Πόσο σε θέλω»…

Δες επίσης

Ευχαριστήριο του Κ.Υ. Πύλης στην Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας

Την Τετάρτη 24 Απριλίου παράδοθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ της Συνεταιριστικής τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιο ...

Αφήστε μια απάντηση