Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Εντονο παρασκήνιο και «σφαγή» στη Ν.Δ Τρικάλων

Εντονο παρασκήνιο και «σφαγή» στη Ν.Δ Τρικάλων

«Σφαγή» γίνεται στην Νέα Δημοκρατία Τρικάλων ενόψει της εκλογής του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ.
Το παρασκήνιο δίνει και παίρνει μεταξύ των υποστηρικτών των δυο όπως όλα δείχνουν υποψηφίων προέδρων και συγκεκριμένα του Νίκου Μουζακιάρη και του Μιχάλη Μπαγιώτη.
Στην όλη διαδικασία προώθησης των υποψηφιοτήτων έχουν εμπλακεί πολιτικά γραφεία και αυτοδιοικητικά στελέχη που δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την εκλογή του αρεστού τους στην προεδρία της τοπικής Ν.Δ.
Πάντως την εκλογή θα κρίνει εν πολλοίς η «οδηγία» από τα κεντρικά της Ν.Δ και το περιβάλλον του προέδρου κυρ. Μητσοτάκη.
Την υποψηφιότητα του κ. Μπαγιώτη φέρεται ότι στηρίζουν ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κ. Σκρέκας, ο πρώην βουλευτής Ηλ. Βλαχογιάννης και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων χρ. Μιχαλάκης, ενώ υπέρ του κ. Μουζακιάρη φέρονται ο πρώην βουλευτής Μιχ. Ταμήλος και ο πολιτευτής του κόμματος Θ,. Λιούτας.
Οι 86 εκλέκτορες που αναδείχθηκαν στις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες και οι εξ ουφιτσίου (βουλευτής, πρώην βουλευτές, δήμαρχοι κλπ) καλούνται να εκλέξουν το νέο πρόεδρο την προσεχή Κυριακή.
Η εκλογική διαδικασία θα γίνει στα γραφεία της Ν.Δ Τρικάλων στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ η κατάθεση υποψηφιοτήτων λήγει την Πέμπτη 14 Απριλίου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής:
1. Η Ν.ΕΦ.Ε. του Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει ότι οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Τρικάλων, θα υποβάλλονται στη Ν.ΕΦ.Ε., εγγράφως και επί αποδείξει, από την 17:00 της Τρίτης, 12 Απριλίου 2016 μέχρι την 19:00 ώρα της Πέμπτης 14 Απριλίου 2016.

2. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στη Ν.ΕΦ.Ε. τα παρακάτω:
α. Δήλωση υποψηφιότητας σύμφωνα με το υπόδειγμα της εγκυκλίου των εσωκομματικών εκλογών (ΕΝΤΥΠΟ 25).
β. Φωτοτυπικό αντίγραφο του Αστυνομικού τους Δελτίου Ταυτότητας (ή της προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αστυνομικής αρχής).
γ. Κατάσταση μελών της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.) Τρικάλων που υπογράφουν την υποψηφιότητά τους, όπως παρακάτω:
(1) Είκοσι (20) υπογραφές μελών της ΝΟ.Σ. που δηλώνουν ότι υποστηρίζουν την υποψηφιότητά τους, εφ’ όσον οι υποψήφιοι είναι μέλη της ΝΟ.Σ. (ΕΝΤΥΠΟ 26).
(2) Τριάντα (30) υπογραφές μελών της ΝΟ.Σ. που δηλώνουν ότι υποστηρίζουν την υποψηφιότητά τους, εφ’ όσον οι υποψήφιοι είναι δεν μέλη της ΝΟ.Σ. (ΕΝΤΥΠΟ 27).

3. Η ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Τρικάλων θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, από την 08:00 ώρα έως την 14:00 ώρα, στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Τρικάλων.
φωτο από τις εκλογές ανάδειξης συνέδρων και διοικήσεων στις δημοτικές οργανώσεις της Ν.Δ Τρικάλων

Δες επίσης

Ηλίας Βλαχογιάννης: Η εγγονούλα του τραγούδησε τον Λάζαρο

Όλη η πόλη πλημμύρισε νεαρά κοριτσάκια με τα στολισμένα καλαθάκια τους,που τηρώντας το έθιμο ,έψαλλαν ...

Αφήστε μια απάντηση