Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Ο Ηρακλειώτης σμηναγός «σκίζει» τους αιθέρες και η Λαρισαία γυναίκα του διαπρέπει στο… ποδόσφαιρο (φωτό)

Ο Ηρακλειώτης σμηναγός «σκίζει» τους αιθέρες και η Λαρισαία γυναίκα του διαπρέπει στο… ποδόσφαιρο (φωτό)

Mπορεί εκείνος να «σκίζει» τους αιθέρες, όμως η σύζυγος του διαπρέπει στο χώρο του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα σε αυτόν της διαιτησίας!

Ο λόγος για τον κ. Γιώργο Ανδρουλάκη και συζυγο του, την κ. Γεωργία Κομισοπούλου. Η κ. Κομισοπούλου η οποία ξεκίνησε από την Ένωση της Λάρισας και έχει παίξει ως βοηθός έως και την Γ΄εθνική κατηγορία ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκε στην ΕΠΣ Χανίων καθώς μένει μόνιμα στην Κρήτη, από φέτος θα βρίσκεται στους πίνακες της Β΄εθνικής κατηγορίας, καθώς πέρασε με επιτυχία όλα τα απαιτούμενα τεστ.

Έτσι ο σύζυγος της έχει πλέον έναν ακόμη λόγο να είναι υπερήφανος για εκείνην και για την οικογένεια του. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ανδρουλάκης ήταν ο σμηναγός που μαζί με τους συναδέλφους του, τα μέλη της Ομάδας ΖΕΥΣ, είχαν συγκινήσει το Ηράκλειο, όταν πέρυσι, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Μηνά (11/11/2014) είχαν πετάξει πάνω από το Ηράκλειο στέλνοντας το μήνυμα για την «Κρήτη, την πατρίδα του Διός».

«Κρήτη πατρίδα του Διός. Κρήτες καλή σας ώρα. Από ψηλά την εφρουρώ του Αγίου Μηνά τη χώρα», είχε πει ο Σμηναγός Γιώργος Ανδρουλάκης, ο οποίος με τους εντυπωσιακούς ελιγμούς του και τις ριψοκίνδυνες φιγούρες του, είχε καθηλώσει το πλήθος των Ηρακλειωτών, το οποίο είχε «πλημμυρίσει» από νωρίς την παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος του Καράβολα.

www.creteplus.gr

Δες επίσης

Στην Μουζάκι αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης: Θα ανακοινώσει το πρόγραμμα αποκαταστάσεων για τη Θεσσαλία

Το Μουζάκι επιλέχθηκε, από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών για να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των ...

Αφήστε μια απάντηση