Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2025
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Άγριος καβγάς νεαρών στην Ασκληπιού

Άγριος καβγάς νεαρών στην Ασκληπιού

Άφωνοι παρέμειναν οι θαμώνες των καφέ αλλά και οι περαστικοί σήμερα νωρίς το βράδυ, περίπου στις 8, από τον καβγά δυο νεαρών στην αρχή του πεζόδρομου της Ασκληπιού στο ύψος του Δημαρχείου Τρικάλων.

Οι δυο νεαροί άρχισαν να διαπληκτίζονται αρχικά με βρισιές αλλά στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και άρχισαν να σπρώχνονται βιαίως και να πέφτουν και …ψιλές.

Προφανώς ο καβγάς προκλήθηκε από προσωπικές διαφορές των δυο νεαρών αλλά η εικόνα θύμιζε στην κυριολεξία ρινγκ.

Τελικά με την παρέμβαση κάποιων περαστικών ο καβγάς έληξε καθώς έτεινε να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Δες επίσης

Προς τον δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά: Με πιο σκεπτικό απαγορεύεται την πρόσβαση δημοτικών συμβούλων στην ….πισίνα του Αη Γιώργη;;;

Απίστευτο κι όμως συμβαίνει στη όμορφη πόλη μας: Υπηρεσιακή παράγοντας και δη η διευθύντρια Τεχνικών ...

Αφήστε μια απάντηση