Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Μούγγα στην …στρούγκα. Καμία απάντηση από την δημοτική αρχή και την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων για τους 76 τρικαλινούς που χρωστάνε 10 εκατ ευρώ!

Μούγγα στην …στρούγκα. Καμία απάντηση από την δημοτική αρχή και την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων για τους 76 τρικαλινούς που χρωστάνε 10 εκατ ευρώ!

Την ώρα που η δημοτική αρχή και η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων έχουν δεσμεύσει τους λογαριασμούς 6.000 Τρικαλινών που οφείλουν ποσά από 50 έως 500 ευρώ, κυρίως από παλιές κλήσεις του ΚΟΚ, δεν δίνει καμία απάντηση στο ερώτημα του trikaladay, για τους 76 Τρικαλινούς που οφείλουν συνολικά 10 εκατ ευρώ (από 50.000 ευρώ και άνω)

76 Τρικαλινοί οφείλουν συνολικά 10 εκατ ευρώ στον Δήμο. Ενεργοποιήθηκαν οι δεσμεύσεις λογαριασμών για τη συγκεκριμένη κατηγορία οφειλετών;

Το trikaladay με χθεσινό του πρωτοσέλιδο που βασίστηκε στις δηλώσεις του επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης δημοτικού συμβούλου Γ. Καίκη, ο οποίος και αποκάλυψε ότι 76 τρικαλινοί χρωτάνε στον Δήμο 10 εκατ. ευρώ, ενώ από τις κατασχέσεις των λογαριασμών μικροοφειλετών. η δημοτική αρχή προσδοκά να εισπάξει 500.000 ευρώ, Δηλαδή το 5% του ποσού που οφείλουν οι 76 συμπολίτες.

Ακόμα και τώρα αναμένουμε μια απάντηση από την κατα τ’ άλλα λαλίστατη δημοτική αρχή.

Και όχι απάντηση μέσω των φίλιων μέσων ενημέρωσης αλλά επισήμως από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων.

Οχι τίποτε άλλο αλλά να διαπιστώσουμε αν ισχύουν δυο μέτρα και δυο σταθμά για τη δημοτική αρχή.

Και μια οφειλόμενη απάντηση για τους δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους της δημοτικής αρχής οτι με αυτό τον τρόπο δικαιώνουμε τους κακοπληρωτές:

Ουδείς ποτέ δεν είπε να μην πληρωθούν βεβαιωμένες οφειλές, όμως από την αποστολή των ειδοποιητηρίων το 2019 περασε σχεδόν ενάμισυ χρόνος και η δημοτική αρχή και η οικονομική υπηρεσία δεν μπήκαν στον κόπο, πριν προχωρήσουν σε δεσμεύσεις λογαριασμών, να κάνουν έστω μια υπενθύμιση μέσω ανακοίνωσης από το γραφείο Τύπου του Δήμου που καθημερινά μας “βομβαρδίζει” με δελτία ακόμα και για ήσσονος σημασίας θέματα

Δες επίσης

«Beckett»: Η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε και στα Τρίκαλα– Δείτε το τρέιλερ

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Beckett, της πρώτης ταινίας του Netflix, που γυρίστηκε εξ ...