Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Μια Αγγλίδα που βοηθά τα αδέσποτα στα Τρίκαλα

Μια Αγγλίδα που βοηθά τα αδέσποτα στα Τρίκαλα

Είναι στιγμές που η συνεισφορά τίθεται πάνω από οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα και επιβάλλει την προσφορά. Στην περίπτωση της κ. Debbie Pownall από τη Μ. Βρετανία, η συνεισφορά πλησιάζει την ολοκληρωμένη συνδρομή. Τρία χρόνια τώρα, η κ. Pownall υποστηρίζει το έργο του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Αργος», αρχικώς με την υιοθέτηση από μέρους της, τριών αδέσποτων σκυλιών από το καταφύγιο που διατηρεί ο Σύλλογος.

Έκτοτε, η προσφορά συνεχίζεται – στο πλαίσιο υποστήριξης του έργου του Συλλόγου, αλλά και άλλων φιλοζωικών οργανώσεων στη Μ. Βρετανία κυρίως.
Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουνίου 2015, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, παρόντων των μελών του Δ.Σ. του «Ο Αργος», βράβευσε την κ. Pownall για την προσφορά και τη συνδρομή της. Εξάλλου, η βρετανίδα βοηθά τα αδέσποτα στον Δήμο, καθώς, ως διαχειρίστρια της αγγλόφωνης σελίδας του Συλλόγου, με την επωνυμία Trikala shelter Dogs & Cats, συντονίζει και βοηθά στη συγκέντρωση χρημάτων από δωρεές για τη σίτιση των ζώων του καταφυγίου, για στειρώσεις, για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του καταφυγίου αλλά και για την αποπληρωμή κτηνιατρικών πράξεων. Επίσης, φροντίζει για τη συνεχή επαφή του Συλλόγου με τους νέους ιδιοκτήτες των αδέσποτων που υιοθετούνται στο εξωτερικό.

Κάθε χρόνο επισκέπτεται την πόλη των Τρικάλων και για 10 μέρες προσφέρει εθελοντική εργασία στο καταφύγιο και το συνδράμει οικονομικά. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, αναγνωρίζοντας αυτή την προσφορά, επιβράβευσε τη βρετανίδα φιλόζωη, σημειώνοντας ότι το έργο της αποτελεί οδηγός για όλους, όσοι, συνεργαζόμενοι με το «Ο Αργος» και τον Δήμο, τάσσουν εαυτούς στην ανιδιοτελή συμμετοχή στο ευρύ κίνημα του εθελοντισμού.

Δες επίσης

Παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών του Κοσμά Παναγιώκα στον Άγιο Βησσαρίωνα από τον Δήμο Πύλης

Μια εξαιρετική παράσταση Καραγκιόζη απόλαυσαν τα παιδιά που κατέκλυσαν την πλατεία του Χωριού την Παρασκευή ...

Αφήστε μια απάντηση