Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Με βαριές καταγγελίες αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ ο γαμπρός της Χρυσοβελώνη

Με βαριές καταγγελίες αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ ο γαμπρός της Χρυσοβελώνη

Με βαριές καταγγελίες γνωστοποίησε την αποχώρησή τους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο πολιτευτής και γαμπρός της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, Χρηστος Χρηστάκης.

Στην ανακοίνωσή του, γαμπρός της υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών στρέφει τα βέλη του κατά του Πάνου Καμμένου, τη συμπεριφορά του οποίου χαρακτηρίζει «ναπολεοντική», ενώ χαρακτηρίζει «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές το νέο ασφαλιστικό και «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη το νέο φορολογικό.

Οι ΑΝΕΛ δεν έχουν λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό, λέει ο κ. Χρηστάκης, καθώς όπως υποστηρίζει το κόμμα έχει μεταλλαχθεί πλήρως «σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού».

Διαβάστε την ανακοίνωση της παραίτησής του:

Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης , το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό .

Ξεπερνώντας όλες τις κόκκινες γραμμές και αρχές του το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν, όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος ,κ.Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ….πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών .

Συνεπώς, υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Εθν. Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και από μέλος του Κινήματος .

Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι. Παραμένοντας Ενεργός Πολίτης υπόσχομαι να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος!!

Μετά τιμής
Χρήστος Χρηστάκης»

onlarissa.gr

Δες επίσης

Λαρισαία θύμα «ρομαντικής απάτης» από «Αμερικανό γιατρό» στην εμπόλεμη ζώνη

Ειδικευμένος στις… απάτες αποδείχθηκε τελικά ο «Αμερικανός δόκτωρ», αφού κατάφερε να αποσπάσει περί τις 10.000 ...

Αφήστε μια απάντηση