Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Με αλλαγές το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Με αλλαγές το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Ενας τουλάχιστον υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια Τρικάλων θα βρεθεί εκτός λίστας στις επερχόμενς πρόωρες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay βέβαιη πρέπει να θεωρείται η έξοδος από τη λίστα με απόφαση του κόμματος του Δημήτρη Καπέλλα, ο οποίος είχε έρθει πέμπτος σε σταυρούς προτίμησης στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καπέλλας σε δηλώσεις του στο trikaladay λίγες μέρες μετά την απόφαση της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα να υπογράψει το 3ο μνημόνιο, διαχώρισε τη θέση του, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει καμία πλέον σχέση με τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα επιθυμούσε φυσκά να είναι εκ νέου υποψήφιος.
Οπότε και το “διαζύγιο” ΣΥΡΙΖΑ-Καπέλλα θα λέγαμε πως είναι συναινετικό, ενώ ο δεύτερος πιθανότατα να είναι υποψήφιος με τη Λαική Ενότητα του Παν. Λαφαζάνη

Δεν αποκλείτεαι πάντως να τεθεί εκτός και άλλος υποψήφιος, ενώ ο αντικαταστάτης του κ. Καπέλλα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι μέλος της Ν.Ε του κόμματος.

Να υπνεθυμίσουμε ότι στη λίστα θα βρίσκονται κατά σειρά σταυρών προτίμησης οι νυν βουλευτές Σ. Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρ. Σιμορέλης, και εκτός απροόπτου ο δικηγόρος Γ. Παπασίμος και η Αγγέλα Κομπόλια που κατετάγησαν 4ος και 6η στις τελευταίες εκλογές.

Δες επίσης

Θανάσης Λιούτας: Κρίσιμα και ουσιαστικά τα νέα οικονομικά μέτρα στήριξης της κοινωνίας μας

– Μονιμοποιείται στο 13% ο μειωμένος ΦΠΑ στα ταξί και στην παράδοση του καφέ, με ...

Αφήστε μια απάντηση