Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Κτηνοτρόφοι έκαναν γυαλιά – καρφιά φαρμακείο

Κτηνοτρόφοι έκαναν γυαλιά – καρφιά φαρμακείο

Τον χτύπησαν με τις μαγκούρες και διέλυσαν το φαρμακείο του ως «τιμωρία», επειδή λίγες ημέρες πριν είχε τολμήσει να τους παραπονεθεί για τις ζημιές που είχαν προκαλέσει τα πρόβατά τους σε λιόφυτο ιδιοκτησίας του.

Το περιστατικό με «πρωταγωνιστές» τέσσερις κτηνοτρόφους από την περιοχή της Μεσαράς εκτυλίχθηκε στον Ζαρό Ηρακλείου όπου ο παθών διατηρεί φαρμακείο.

Τα όσα εκτυλίχθηκαν εντός και εκτός φαρμακείου με τους τέσσερις μαγκουροφόρους να επιτίθενται στον φαρμακοποιό έχουν καταγραφεί στο κλειστό κύκλωμα του καταστήματος και το υλικό έχει παραδοθεί στην Αστυνομία. Χθες, ο φαρμακοποιός, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου. Εκεί εξέθεσε πώς εκτυλίχθηκαν τα περιστατικά, ζήτησε την προστασία της Δικαιοσύνης για ό,τι συμβεί στο μέλλον.

Οπως περιέγραψε στο «Εθνος» αυτό που συνέβη είναι πραγματικά άνανδρο, με τους τέσσερις να επιτίθενται εναντίον ενός, απρόκλητα και αναίτια. «Αυτό που ζητάω είναι η ηθική αποκατάσταση» τόνισε. Πέντε ημέρες πριν από την εισβολή των τεσσάρων στο φαρμακείο, είχε συναντήσει σε μηχανουργείο έναν εξ αυτών.

Του ζήτησε να μιλήσουν λίγο πιο πέρα και του εξέφρασε τα παράπονά του για τις συνεχιζόμενες ζημιές που προκαλούσαν τα ζώα του στην περιουσία του. «Του μίλησα ευγενικά, χωρίς φωνές, χωρίς προσβολές». Η απάντηση από την πλευρά τους ήρθε λίγες ημέρες αργότερα με τα όσα συνέβησαν στο φαρμακείο του, το οποίο σημειωτέον λειτουργεί σε άλλο δήμο.

Δες επίσης

Λαμία: Η μαζική δηλητηρίαση, o σταφυλόκοκκος, η φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το εργοστάσιο και η εισαγγελική έρευνα

Σταφυλόκοκκος είναι το βακτήριο που εντοπίστηκε στα δείγματα των σχολικών γευμάτων που οδήγησαν στην τροφική δηλητηρίαση ...

Αφήστε μια απάντηση