Δικαπές ηλεκτρικού ρεύματος θα σημειωθούν την Κυριακή 14 Μαίου σε περιοχές της πόλης των Τρικάλωνκαι σε χωριά του νομού, λόγω τεχνικών εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ στο δίκτυο.
Αναλυτικά από τις 7.30 το πρωί έως τις 2.30 το μσημέρι στους συνοικισμοπύς και τα χωριά: Γλίνος, Νομή, τμήμα της Φανερωμένης και στο ΝΔ τμήμα του Κλοκωτού και ως τα αρδευτικά αυτών.
Στα Τρίκαλα οι διακοπές θα γίνουν από τις 7.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή αριστερά της οδού Καλαμπάκας, στους δρόμους που περικλείονται από τις οδούς Γεροδήμου, Βαρβιτσιώτη, Μετεώρων, Καλαμπάκας, Γεροδήμου και περιλαμβάνει τμήματα των παραπάνω οδών καθώς επίσης και στην περιοχή δεξιά της οδού Καλαμπάκας μετά το 50 Γυμνάσιο έως το Δελτα Καλαμπάκας (ΟΑΕΔ)
Δες επίσης
«Στα Τρίκαλα στα δυό στενά…» Ένα μουσικό αφιέρωμα στους Τρικαλινούς του ελληνικού τραγουδιού
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το πρώτο αφιέρωμα πριν από δύο εβδομάδες, μας το ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

