Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Κλειστά τα χαρτιά του Κ. Σκρέκα για την εκλογή αρχηγού στη Ν.Δ

Κλειστά τα χαρτιά του Κ. Σκρέκα για την εκλογή αρχηγού στη Ν.Δ

Θέση για τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέου Προέδρου του κόμματος πήρε την Τετάρτη ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας. «Ένας μήνας είναι αρκετό διάστημα για προεκλογική εκστρατεία ώστε να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της ΝΔ» εκτίμησε o Πρώην Υπουργός μιλώντας στον Real FM 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Είμαι υπέρ της χρονικής διάρκειας εκείνης που θα δώσει τη δυνατότητα να κατατεθούν και να ακουστούν καθαρά οι θέσεις του κάθε υποψηφίου» συνέχισε ο κ. Κ. Σκρέκας: « Άρα, δεν είμαι υπέρ της σύντομης, αλλά σίγουρα δεν είμαι υπέρ και μίας μακριάς προεκλογικής διαδικασίας που θα βγάλει από τον πραγματικό της στόχο και ρόλο τη Ν.Δ., η οποία έχει εντολή από το λαό να ασκήσει σοβαρή αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση. Κατά την άποψή μου ένας μήνας είναι αρκετός για να φανεί τι θέλει να κάνει κάθε υποψήφιος την επόμενη ημέρας».

Στο ερώτημα τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο νέος αρχηγός του κόμματος και πως οραματίζεται την ΝΔ της επόμενης ημέρας ο βουλευτής Τρικάλων απάντησε: «Πιστεύω ότι η ΝΔ έχει μία μοναδική ευκαιρία μέσα από τον διάλογο που θα αναπτυχθεί στην εκλογική διαδικασία και μέσα από την εκλογή νέου αρχηγού να μετασχηματιστεί, να ανανεωθεί, να αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες πολίτες και να εδραιώσει παραδοσιακούς δεσμούς που είχε με τις λαϊκές και βασανιζόμενες κοινωνικές ομάδες. Με όλους αυτούς τους ανθρώπους που βλέπουν ότι η βελτίωση της ζωής τους θα έρθει μόνο μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ελεύθερης οικονομίας μέσα στο οποίο θα μπορέσουν να δουλέψουν και να δημιουργήσουν».

Ο κ. κ. Σκρέκας κατέληξε λέγοντας ότι «από την άλλη θέλω να σας πω ότι τα χαρακτηριστικά θα προέλθουν μέσα από αυτά τα οποία θα πει ο καθένας. Είναι απαραίτητο να ακούσουμε τις θέσεις των ανθρώπων αυτών, να δούμε εκείνοι πως οραματίζονται τη ΝΔ, εκείνοι πως βλέπουν την ανανέωση. Ο κόσμος ζητεί από κάτω: “αλλάξτε τα όλα”, αυτή είναι η αλήθεια. Η ΝΔ πρέπει να ανανεωθεί, όχι ώστε την επόμενη φορά να πέσει ο κ. Τσίπρας ή ο ΣΥΡΙΖΑ ως “ώριμο φρούτο” και να ψηφιστεί ως το μη χείρον. Αλλά να ψηφιστεί η ΝΔ την επόμενη φορά ως ελπίδα και ως πραγματική λύση».

Δες επίσης

Το πρόγραμμα της αυριανής (21/5) επίσκεψης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη στην Π.Ε Τρικάλων

Την Τρίτη 21 Μαΐου, σε συνέχεια της εκδήλωσης της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, ...

Αφήστε μια απάντηση