Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Κλείνει αυτιά και μάτια στα προβλήματα της καθημερινότητας η δημοτική αρχή Τρικάλων

Κλείνει αυτιά και μάτια στα προβλήματα της καθημερινότητας η δημοτική αρχή Τρικάλων

Σε κλειστά αυτιά και μάτια της δημοτική αρχής απευθύνονται, όπως φαίνεται, οι συχνές εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής της οδού Μετεώρων.
Στο συγκεκριμένο δρόμο που μάλιστα καθημερινά δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο τα χόρτα και τα κλαδιά έχουν κατακλύσει τα πεζοδρόμια κάνοντας τα αδιάβατα για τους πεζούς που είναι αναγκασμένοι να βαδίζουν πάνω στο δρόμο.
Όπως κατέγραψε το trikaladay, μετά από παράκληση κατοίκων να αναδείξουμε για μια ακόμη φορά το θέμα, σε πολλά σημεία της οδού Μετεώρων τα πεζοδρόμια και από τις δυο πλευρές έχουν κλείσει από χόρτα και κλαδιά, καθώς η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου δεν φρόντισε να τα κόψει.
Ολο το καλοκαίρι που πέρασε η μόνιμη δικαιολογία της δημοτικής αρχής Τρικάλων ήταν ότι δεν είχε «χέρια», δηλαδή αρκετό προσωπικό η υπηρεσία πρασίνου και ότι η κατάσταη αυτή θα βελτιώνονταν με την πρόσληψη πενταμηνιτών.
Να όμως που οι πενταμηνίτες ήρθαν στο Δήμο αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο δείχνοντας την αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών, καθώς ανάλογες εικόνες υπάρχουν και σε άλλες περιοχές των Τρικάλων.
Μήπως ήρθε η ώρα η δημοτική αρχή και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι να ασχοληθούν και λίγο με τα προβλήματα της καθημερινότητας και να μην αναλώνονται μόνον σε φωτογραφίες με το λεωφορείο χωρίς οδηγό και τις ποδηλατάδες;

Δες επίσης

Κατερίνα Παπακώστα: Θα προτιμούσα λοιπόν να ήταν πιο σαφής ο κ. Σακκάς, γιατί προφανώς κάτι άλλο τον ενόχλησε

Το σχόλιο της για τη χθεσινή δήλωση του Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά για έπαρση από ...

Αφήστε μια απάντηση