Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Οι εκπαιδευτές εκπαιδεύονται στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Οι εκπαιδευτές εκπαιδεύονται στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο των Τρικάλων, διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών και Ποιότητα στη δια Βίου Μάθηση».

Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 70 ωρών (35 δια ζώσης & 35 εξ αποστάσεως) υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ».

Οι συναντήσεις δια ζώσης θα διεξαχθούν στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν.Τρικάλων, Β.Τσιτσάνη 28, Τρίκαλα, στις 12-13-14/6 και στις 26-27-28/6.

Βασικός σκοπός του προγράμματος είναι η επιμόρφωση και η εξοικείωση με τις βασικές γνώσεις, ικανότητες, δεξιότητες και στάσεις που απαιτούνται για το σύγχρονο ρόλο του Εκπαιδευτή Ενηλίκων, σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις του πεδίου της Διά Βίου Μάθησης.

Σημειώνεται ότι το εκπαιδευτικό περιεχόμενο του προγράμματος βασίζεται στο πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. επαγγελματικό περίγραμμα “Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Μη Τυπικής Εκπαίδευσης” και ως εκ τούτου, η παρακολούθησή του επιτρέπει στους συμμετέχοντες να προβούν στην διαδικασία αξιολόγησης για την πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών μη τυπικής εκπαίδευσης ενηλίκων και την ένταξη στο Μητρώο Εκπαιδευτών Μη Τυπικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο : 24310-28844

Δες επίσης

Συνεχίζεται η συνεργασία Δήμου Πύλης και «Μαζί για το Παιδί» για τη στήριξη πλημμυροπαθών οικογενειών με ανήλικα τέκνα

Στις αρχές Ιουλίου, συνεχίστηκε η συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», το οποίο παρέδωσε ...

Αφήστε μια απάντηση