Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ετοιμάζονται για ορθοπεταλιές οι Τρικαλινοί
User comments

Ετοιμάζονται για ορθοπεταλιές οι Τρικαλινοί

Με μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα, ο Δήμος Τρικκαίων ολοκληρώνει την ερχόμενη Κυριακή τις δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Η βόλτα είχε αναβληθεί την Τρίτη, λόγω καιρικών συνθηκών και πλέον, ανακοινώνεται ότι οι τρικαλινοί που θέλουν να δείξουν ότι η πόλη του ποδηλάτου, απολαμβάνει τις ορθοπεταλιές και τις βόλτες, συγκεντρώνεται την ερχόμενη Κυριακή στην κεντρική πλατεία. Μικροί, μεγάλοι, μεγαλύτεροι σε ηλικία, παίρνουν μέρος σε μια τρικαλινή ποδηλατοβόλτα, που θα κλείσει τον κύκλο των πολυήμερων εκδηλώσεων, με έναν στόχο: να είναι οι τρικαλινοί, οι περισσότεροι συμμετέχοντες, αυτοί που θα αποτελέσουν πρόσθετο κριτήριο, ώστε ο Δήμος Τρικκαίων να κερδίσει πρωτιές στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Εβδομάδας Κινητικότητας. Το ραντεβού δίνεται για την ερχόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία. Η διαδρομή θα είναι:
(Αφετηρία) Κεντρική πλατεία – Τσιτσάνη – Διονυσίου – Ιακωβάκη – Όθωνος – Καλυψούς – Αρριανού – Ευριπίδη – Μετεώρων – Νταή – Αμαλίας – Κεντρική Πλατεία ( Τερματισμός). Επίσης, θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση ποδηλάτων.
Οι άλλες δύο εκδηλώσεις, που ολοκληρώνουν την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και τις δράσεις για την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, είναι:
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, 11 π.μ. στην πλατεία Μακαρίου (παλιό Δεσποτικό):
Οι Τροχοδρόμοι Φρουροί Τρικάλων θα παρουσιάσουν το inline hockey. Θα παίξουν δύο ομάδες, η ομάδα κάτω των 15 και η ομάδα άνω των 16.
Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία: Ο ποδηλατικός σύλλογος ΚΡΟΝΟΣ πραγματοποιεί ενημέρωση για τα μυστικά του ποδηλάτου.
Από το γραφείο Τύπου

Δες επίσης

“Εφυγε” από τη ζωή 57χρονος Τρικαλινός

“Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο Γεώργιος Λιάνος. Ο εκλιπών βρηκε το ...

Αφήστε μια απάντηση