Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Αιχμηρό μήνυμα του δημάρχου Τρικάλων για το θέμα των προσφύγων

Αιχμηρό μήνυμα του δημάρχου Τρικάλων για το θέμα των προσφύγων

Με ένα αιχμηρό μήνυμα στο προσωπική του σελίδα στο facebook απαντά στους επικριτές του Δήμου για την απόφασή του να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες στο “Φρούριο”.
Οπως αναφέρει: Και τώρα τί θα κάνουμε χωρίς “βαρβάρους”; Οι… “Άραβες κατακτητές” του Φρουρίου φύγανε ήρεμα, “αμαχητί”, όπως ακριβώς ήρθανε, συνεχίζοντας το ταξίδι τους προς το άγνωστο. Φύγανε αλλά δείξανε με τον πιο κραυγαλέο τρόπο στην τοπική κοινωνία ότι είναι άνθρωποι όπως και εμείς, παιδιά, γυναίκες, νέοι, οικογένειες… Δεν είναι ζόμπι, μαχαιροβγάλτες, κλέφτες, λεπροί. Δεν ήρθαν να δημιουργήσουν προβλήματα αλλά απλώς να περιμένουν καρτερικά τους “μεγάλους” να αποφασίσουν για τη τύχη τους. Φύγανε αλλά μας βοηθήσανε να δείξουμε στους ίδιους μας τους εαυτούς ότι τελικά, παρά την αρχική αμηχανία, παρά τα προβλήματα και τη φτώχεια μας, είμαστε μια ιδιαίτερη κοινωνία που μπορεί να δώσει πραγματική αγάπη. Φύγανε γράφοντας μια ακόμη σελίδα στην ιστορία του Φρουρίου, που έστω και για 20 ημέρες, προστάτεψε 200 ανθρώπους. Φύγανε και αφήσανε εκτεθειμένο τον τραβεστί της τοπικής ειδησεογραφίας, που τώρα μάταια προσπαθεί να δικαιολογηθεί για το παραλήρημά του. Και η Ελλάδα συνεχίζει να μιλά για τα Τρίκαλα!

Δες επίσης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών γιατρών

ΣΥΝ.ΕΡΓ.ΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ...

Αφήστε μια απάντηση