Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022
trikaladay.gr / Τοπικά / Διακοπές ρεύματος την Τρίτη 3/5 και την Τετάρτη 4/5 σε οικισμούς και επιχειρήσεις στον Δήμο Τρικκαίων

Διακοπές ρεύματος την Τρίτη 3/5 και την Τετάρτη 4/5 σε οικισμούς και επιχειρήσεις στον Δήμο Τρικκαίων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικέςεργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 03/05/2022

  1. Από ώρα 09:00-12:00στο χωριό: Μικρό Κεφαλόβρυσο, καθώς και τα αρδευτικά Αγίων Αποστόλων και Μικρού Κεφαλοβρύσου , Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής. Ολιγόλεπτη διακοπή 09:00-09:10 και 12:00-12:10 στα χωρία Μεγάρχη, Διαλεκτό, βιομηχανία γάλακτοςΌμηρος και ξυλουργείο Παπαβασιλείου.
  2. Από ώρα 11:00-14:00 στα χωριά: Βαλτινό, Κάτω Ελάτη, Οικ. Ματσουκέϊκα, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής καθώς και αλουμίνια Μπαρούτας και Χοιροστάσιο Μαράβας. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 04/05/2022

 

  1. Από ώρα 11:00-14:00 Στο χωριό: Ρόγγια, όχι το χωριό, χοιροστάσιο Στάμου, βουστάσιο Κουτσώνα, βιοτεχνία Πρεβέντα, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής.

 

 

 

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριναπό το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δες επίσης

Χρ. Μιχαλάκης: Είμαστε ενεργά δίπλα στην ΕΟΔ Τρικάλων

Αρωγός του έργου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νομού Τρικάλων είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η ...