Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / Μπάμπης Δ. Δεληλίγκας «Δε θα παραβρεθώ στο προσυνέδριο του κ. Σαμαρά»

Μπάμπης Δ. Δεληλίγκας «Δε θα παραβρεθώ στο προσυνέδριο του κ. Σαμαρά»

Δε θα παραβρεθώ στο προσυνέδριο του κ. Σαμαρά. Δε θα παραβρεθώ για να μην χειροκροτήσω τον άνθρωπο που ΣΚΟΡΠΙΣΕ την μεγάλη κεντροδεξιά δημοκρατική παράταξη των Αείμνηστων Ευαγ. Αβέρωφ και Κων/νου Καραμανλή καθώς στην πορεία ο κυρ Σαμαράς, τους πολιτικούς του προστάτες, τους «ΠΡΟΔΩΣΕ».

Όπως δήλωσα και παλιότερα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, ο κ. Σαμαράς έπρεπε να είχε παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος όπως έκαναν και οι προηγούμενοι αρχηγοί.

Επειδή πιστεύω ότι δε πρόκειται να παραιτηθεί… ένα μερίδιο ευθύνης έχει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που τον έφερε στην παράταξη την οποία «πούλησε» παλιότερα. Τον έφερε πίσω… διότι στην «εκκλησία» χωράνε όλοι. Αλλά αυτός τον έβαλε και στο ΙΕΡΟ.

Οι πραγματικοί Νεοδημοκράτες πρέπει να είναι πολύ αυστηροί στις επιλογές τους διότι δεν έχουν δικαίωμα άνθρωποι που πρόδωσαν την παράταξη να είναι στην ηγεσία του κόμματος διότι δεν την αγάπησαν ποτέ και αυτά πληρώνουμε σήμερα.

Ας πάρουμε σαν παράδειγμα τον μεγάλο πολιτικό άνδρα, τον Θεσσαλό κ. Γεώργιο Σουφλιά που διαγράφηκε από τον Κώστα Καραμανλή αλλά παρέμεινε πιστός στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία, για να βρει την ιδεολογική της αυτότητα, χρειάζεται μια ανασυγκρότηση και μια ριζική ανανέωση.

Μπάμπης Δ. Δεληλίγκας
Πρώην Αντινομάρχης Τρικάλων
Πρώην αντιδήμαρχος Τρικκαίων

Δες επίσης

Το εορτολόγιο της εβδομάδας (20-26/5)

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪΟΥ Ανακομιδή λειψάνων του Αγίου Νικολάου, Θαλλελαίου μάρτυρος, Λυδίας της Φιλιππησίας  γιορτάζει: Λυδία * ...

Αφήστε μια απάντηση