Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ανακοίνωση της Ενωσης Συντακτών για τις καταγγελίες Πολυμερόπουλου

Ανακοίνωση της Ενωσης Συντακτών για τις καταγγελίες Πολυμερόπουλου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας και Ευβοίας για τα όσα κατήγγειλε σήμερα το πρωί στο ράδιο “ζυγός” ο αντιδήμαρχος Τρικάλων Αλέκος Πολυμερόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως υπάρχει δημοσιογράφος σε τοπικό σαιτ που χρηματίζεται για να προβάλλει πρόσωπα και να μην ασκεί κακόπιστη κριτική…
Ο κ.Πολυμερόπουλος δεν συγκεκριμενοποίησε την καταγγελία του αφήνονοντας σκιές για όλους τους δημοσιογράφους τοπικών ιστοσελίδων.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗ΅ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.
Ο κ. Πολυμερόπουλος ‘έκανε λόγο ότι υπάρχουνΗ Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με αφορμή καταγγελίες που διατύπωσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων ο Αντιδήμαρχος Τρικκα-ίων κ. Αλέξανδρος Πολυμερόπουλος και στις οποίες έκανε λόγο για χρηματισμό κάποιων «δημοσιογράφων» που εργάζονται σε ιστοσελίδες έχει να επισημάνει τα εξής:
Είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της Ένωσης Συν-τακτών τους οποίους να αφορούν αυτές οι καταγγελίες.
Αν ωστόσο υπάρχει η οποιαδήποτε υπόνοια ή αμφιβολία περί του αντιθέτου, περιμένουμε από τον αντιδήμαρχο να μας ενημερώσει άμεσα, δίνοντας μας τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να λάβουμε τα ενδεδειγμένα μέτρα.
Ωστόσο τελείως καλοπροαίρετα θα επισημάνουμε στον κ. Αντιδήμαρχο ότι οι γενικόλογες αναφορές περί χρηματισμού δημοσιογράφων είναι απαράδεκτες. Ο κ. Αντιδήμαρχος δεν μπορεί να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα. Αν έχει στοιχεία για κάποιο μέλος μας, οφείλει αν δεν θέλει να τα δημοσιοποιήσει, να τα καταθέσει στα αρμόδια όργανα και φυσικά στην Ένωση Συντακτών.
Υ.Γ.: Τι θα έλεγε άραγε ο κ. Αντιδήμαρχος αν επαγγελματίας δημοσιογράφος εκτόξευε αντίστοιχη λάσπη λέγοντας γενικά και αόριστα για μια ομάδα αιρετών πως χρηματίζονται; Αν κάποιος αιρετός δεν κάνει καλά τη δουλειά του, αυτό χαρακτηρίζει το σώμα των αιρε-τών;

Το Δ.Σ.

Δες επίσης

Ευχαριστήριο για τη δημιουργία γηπέδου μπασκετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/-τριες και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Δωρόθεος Σχολάριος» ...

Αφήστε μια απάντηση