Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ακαδημία Χορού Τέρψις: Η νέα ήρεμη δύναμη της Τέρψις!!!
*

Ακαδημία Χορού Τέρψις: Η νέα ήρεμη δύναμη της Τέρψις!!!

Η Ακαδημία Χορού Τέρψις συνεχίζει για 7η χρονιά την απόλυτα επιτυχημένη πορεία της και επιφυλάσσει για όλους εντυπωσιακές εκπλήξεις και εξαιρετικές συνεργασίες που θα ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης και θα θέσουν τον πήχη του χορού ακόμη πιο ψηλά!!! Ξεκινάμε λοιπόν με μία super δυναμική ομάδα χοροδιδασκάλων!
Η Ακαδημία Χορού Τέρψις μεγαλώνει και εξελίσσεται. Καλωσορίζει λοιπόν στο δυναμικό της μία ήρεμη δύναμη που υπόσχεται να σας χαλαρώσει από τους εξοντωτικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και να σας προσφέρει ψυχική ηρεμία, τόνωση του μυϊκού συστήματος και αποκατάσταση του μυοσκελετικού. Η γυμνάστρια και υπεύθυνη για τα τμήματα Yoga και Pilates Γιώτα Τάσιου σας προσκαλεί να ζήσετε την απόλυτη Ζεν εμπειρία!!!
Η Γιώτα κατάγεται από το Καρπενήσι και είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τρίκαλα), με ειδικότητα «Άσκηση σε Γυμναστήρια και Αθλητική Διοίκηση». Εργάζεται επίσης, ως Personal Trainer με εξειδίκευση στη Yoga, Pilates και είναι απόφοιτη ιδιωτικών σχολών φυσικής κατάστασης και προγραμμάτων. Έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία καθώς έχει εργαστεί σε γυμναστήρια των Τρικάλων και έχει αποτελέσει προπονήτρια τραμπολίνου, μίνι τραμπολίνου, ακροβατικού διαδρόμου και ενόργανης γυμναστικής στους συλλόγους «Αχιλλέας Τρικάλων» και «Γ.Α.Σ. ΦΙΚΟΣ». Επίσης, έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στον κολυμβητικό σύλλογο Α.Σ.Ε.Τ.
Περιμένουμε λοιπόν όλους τους παλιούς και νέους μαθητές μας να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να έρθουν και να μας γνωρίσουν από κοντά.
Ετοιμαστείτε για ακόμη μία μοναδική χρονιά με πολύ χορό και εκπλήξεις!
Εγγραφές καθημερινά
Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 13:00 & 17.00 – 21.00, Σάββατο 10:00 – 14:00
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 19,Τρίκαλα και 25ης Μαρτίου, Πύλη
Τηλέφωνα επικοινωνίας 24310 – 74622 & 6934058832 &6975891807

Δες επίσης

Θανάσης Λιούτας: Κρίσιμα και ουσιαστικά τα νέα οικονομικά μέτρα στήριξης της κοινωνίας μας

– Μονιμοποιείται στο 13% ο μειωμένος ΦΠΑ στα ταξί και στην παράδοση του καφέ, με ...

Αφήστε μια απάντηση