Κυριακή, 28 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Το τρομπόνι και το βιολί στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων!

Το τρομπόνι και το βιολί στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων!

Αιχμές για φωτογραφικές προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο άφησε η δημοτική σύμβουλος Βάσω Κάκλα στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων.
Οπως κατέγραψε το trikaladay η κ. Κάκλα τόνισε ότι η διαδικασία και η σχετική εισήγηση δεν ήταν ορθή, σημειώνοντας ότι έπρεπε να γίνει προκήρυξη με τον αριθμό των θέσεων και ειδικοτήτων καθηγητών στο ΔΩΤ ανά κατηγορία, δηλαδή Π.Ε Τ.Ε και Δ.Ε.
Όπως είπε χαρακτηριστικά η διαδικασία πρόσληψης είναι φωτογραφική καθώς για παράδειγμα ζητείται Π.Ε για τρομπόνι και Δ.Ε για βιολί.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχ. Μπάρδας ανέφερε ότι οι θέσεις και οι ειδικότητες ψηφίστηκαν από σχεδόν όλο το Σώμα σε περασμένη διοίκηση και πως τώρα ήρθε το θέμα για να βγει η σχετική προκήρυξη.
Ο δε δήμαρχος Δημ. Παπαστεργίου απαντώντας στις αιχμές της κ. Κάκλα, είπε ότι δεν μπορεί πάντα να βλέπουν σκιές σκανδάλων και πως η διαδικασία είναι καθ’ όλα νόμιμη.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γ. Καίκης ανέφερε πως προωθείτε ο κύριος με το τροιμπόνι επειδή θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του και πως αποκλείεται κάποιος που θέλει να εργαστεί και να αμειφθεί.
Τελικά το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία.

Δες επίσης

Ενας Τρικαλινός υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “Ελληνική Λύση”

Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές τα κόμματα, που ανακοινώνουν τα ψηφοδέλτιά τους «πέφτοντας» στην ...

Αφήστε μια απάντηση