Σάββατο, 22 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Υποψηφιότητα έκπληξη στο Δήμο Πύλης: Ο γραμματέας της Ν.Δ Τρικάλων υποψήφιος με τον συνδυασμό του Θεοδ. Χήρα

Υποψηφιότητα έκπληξη στο Δήμο Πύλης: Ο γραμματέας της Ν.Δ Τρικάλων υποψήφιος με τον συνδυασμό του Θεοδ. Χήρα

Υποψηφιότητα έκπληξη έχουμε στο Δήμο Πύλης καθώς ο γραμματέας της ΝΟΔΕ της Ν.Δ Τρικάλων γιατρός Γιάννης Κουτσονάσιος θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Θοδωρή Χήρα.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: Με ιδιαίτερη τιμή ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας υποδέχεται τον Ιωάννη Κουτσονάσιο στις τάξεις του συνδυασμού του, ο οποίος είναι ένας καταξιωμένος αυτοδιοικητικός, ένας ικανός επιστήμονας και όλοι μαζί θα παλέψουν για τη νίκη στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟΥ

Ο Ιωάννης Κουτσονάσιος είναι Ιατρός – Επιμελητής Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Πύλης. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Μαριάννα Τσιανάκα. Έχουν μια κόρη 11 ετών και ένα γιό 10 ετών.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε όλο τον Δήμο Πύλης και τοποθετήθηκε από τον τότε Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουφογάζο στη θέση του Αντιδημάρχου Υγείας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού για τα έτη 2011 και 2012.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος από τον συνδυασμό του στη Δημοτική Ενότητα στην οποία κατήλθε ως υποψήφιος.
Είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πύλης, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Πύλης.

Δες επίσης

Με ηλεκτρικό ποδήλατο πήγε στον Μητσοτάκη ο δήμαρχος Τρικάλων ΒΙΝΤΕΟ

Με μπλε κράνος, ίδιο με τα κράνη που έχουν και τα παιδιά του, ο Πρόεδρος ...