Πέμπτη, 4 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Βλέπει πιθανόν εθνικές εκλογές τον Μάρτιο ο Τρικαλινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλος

Βλέπει πιθανόν εθνικές εκλογές τον Μάρτιο ο Τρικαλινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλος

Σε πιθανότητα εθνικών εκλογών στο τέλος Μαρτίου αναφέρθηκε σε συνέντευξή του την Δευτέρα στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος:

«Ο Πάνος Καμμένος έδωσε απόλυτη προτεραιότητα στη συμφωνία των Πρεσπών, και αυτό δίνει πια ένα τέλος στο γάμο αμοιβαίου συμφέροντος μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Οι εκλογές θα γίνουν ή στο τέλος της θητείας, ή και πολύ νωρίτερα. Υπάρχουν τόσοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τις εκλογές και στο τέλος Μαρτίου.

Εμείς οφείλουμε να ετοιμαζόμαστε, όπως άλλωστε και το κάνουμε. Με εκλογές τον Μάρτιο δεν προλαβαίνουμε να δείξουμε στον κόσμο τις αλλαγές που ετοιμάζουμε στην οικονομία, είναι γνωστό ότι τις ζητάει επίμονα ο κ. Μητσοτάκης από το 2016 ακόμα. Από τις πληροφορίες που εγώ αντλώ, η διαφορά μας είναι περίπου στο 5%, η οποία μικραίνει όσο φτάνουμε σε προεκλογική περίοδο.

Σε προεκλογικό ρυθμό είμαστε εδώ και καιρό και οι τρεις βουλευτές του Νομού, με περιοδείες και επαφές. Για μένα προσωπικά θα υπάρξει και μια πιο κομβική στιγμή, όπως η ονομαστική μου εορτή στις 18 Ιανουαρίου όπου θα διοργανωθεί μια εορταστική βραδιά στο Φρούριο με όσους φίλους θα θελήσουν να μου ευχηθούν.»

Δες επίσης

Τα πήρε στο …κρανίο αντιδήμαρχος με το ευχαριστήριο για βουλευτή της Ν.Δ Τρικάλων

Τα πράγματα στη θέση τους θέλει να βάλει με  δήλωση του αντιδήμαρχος του Δήμου Πύλης ...