Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Με τραγούδι και χορό η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ράδιο «ζυγός» ΦΩΤΟ

Με τραγούδι και χορό η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ράδιο «ζυγός» ΦΩΤΟ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το βραδυ της Πέμπτης ο μεγαλύτερος σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικός σταθμός των Τρικάλων, το Ράδιο «ζυγός».
Εκτός από τους μετόχους του σταθμού Κ. Αργυρούση, Φάνη Σεριστρατίδη και Θοδωρή Ευθυμίου και τους εργαζόμενους και συνεργάτες το παρόν έδωσαν πολιτικοί όλων των βαθμίδων, όπως οι δήμαρχοι των τεσσάρων Δήμων του Ν. Τρικάλων, υποψήφιοι βουλευτές, υποψήφιοι δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.
Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος ο οποίος εξέφρασε την έκπληξή του για την πρωτοχρονιάτικη πίτα που απεικόνιζε μια ραδιοφωνική κονσόλα.
Ακολούθησε μια σύντομη αναδρομή της ιστορίας του ραδιοφωνικού σταθμού, με πολλές δόσεις χιούμορ, από τον Κώστα Αργυρούση συνεπικουρούμενου από τον Γιώργο Παπαγεωργόπουλο και τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου ο οποίος αποκάλυψε ότι η πρώτη του ενασχόληση με το ραδιόφωνο ήταν στον «ζυγό» κάνοντας εκπομπή με Ιταλικά και Γαλλικά τραγούδια.
Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο ηχολήπτης του σταθμού Σάκης Αρμάγος ο οποίος πέτυχε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα φλουρί κωνσταντινάτο και 100 ευρώ.
Ακολούθησε τραγούδι από την ορχήστρας του Μπάμπη Αντωνίου και φυσικά χορός για όλους
Και του χρόνου με υγεία.

Δες επίσης

Δημ. Παπαστεργίου: Φτηνή κριτική για τα δυο δέντρα που πέσανε…

Ως εύκολη κριτική από την αντιπολίτευση χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας σήμερα στη ...