Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τίτλοι τέλους για τον πρώην δήμαρχο Τρικάλων Χρ. Λάππα στην Αυτοδιοίκηση

Τίτλοι τέλους για τον πρώην δήμαρχο Τρικάλων Χρ. Λάππα στην Αυτοδιοίκηση

Στην τελευταία του συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμ,βούλιο του Δήνου Τρικκαίων συμμετείχε χθες ο πρώην δήμαρχος Χρ. Λάππας.
Ο κ. Λάππας παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος, όπως εξάλλου είχε δεσμευτεί εδώ και μήνες και τη θέση του καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού του Κ. Κρεμμύδα, Νατάσα Παιδή.
Οπως δήλωσε ο κ. Λάππας «Με αυτό τον τρόπο κλείνω έναν κύκλο 18 ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση που που μου πρόσφερε εμπειρίες και σοφία».
Το γεγονός της παραίτησης του κ Λάππα δημοσιοποίησε με μία selfie ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με τον Χρήστο Λάππα είμαστε αυτό που λένε… πολιτικοί αντίπαλοι. Ήταν ο προκάτοχός μου. Βρεθήκαμε απέναντι στις εκλογές του 2014 αλλά και σε αυτές του 2019, όπου κατέβηκε συμβολικά ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Σήμερα κατέθεσε επιστολή παραίτησης, αφού θεώρησε πως 18 χρόνια στα κοινά, ήταν αρκετά. Δεν θα αναφερθώ τόσο στην περίοδο της Δημαρχίας του, όπου ομολογουμένως το «πάλεψε» και έβαλε τις βάσεις για σημαντικά έργα στα Τρίκαλα.

Θα σταθώ στην περίοδο που ήταν αντιπολίτευση. Δεν ξέρω αν η προηγούμενη πενταετία μας στο Δήμο χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη και δημιουργική, αλλά η οποία επιτυχία θα πρέπει να πιστωθεί και στην υπεύθυνη αντιπολίτευση της ομάδας του Χρήστου.

Δεν έκανε ποτέ αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, δεν κόλλησε ποτέ θέμα, απλά για να μας δημιουργήσει πρόβλημα.

Πραγματικά κάποιες φορές ένιωσα ότι με περιέβαλε με πατρική πολιτική αγάπη, αγάπη για τα Τρίκαλα και τα κοινά. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!»

Δες επίσης

Κατερίνα Παπακώστα: Εμένα ακόμα και στον Ληθαίο να με δούνε να περπατάω θα πούνε ότι δεν ξέρω να κολυμπώ

Σε σημερινή της συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 η βουλευτής ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα ανέφερε χαρακτηριστικά ...