Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Θήκες Κινητών Apple iPhone 6/6s

Θήκες Κινητών Apple iPhone 6/6s

Τα iPhone είναι τα πιο γνωστά τηλέφωνα παγκοσμίως μιας και η καινοτομία τους καθώς και το λογισμικό τους είναι άπιαστο και δεν συγκρίνεται με καμιά άλλη εταιρία. Οι θήκες Κινητών Apple iPhone 6/6s είναι οι κατάλληλες, ώστε να παρέχετε την καλύτερη προστασία στο τηλέφωνό σας, σε συνδυασμό με μεμβράνη για να το γλιτώσετε από γρατζουνιές και χτυπήματα. Οι θήκες Κινητών Apple iPhone 6/6s είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά μπροστά στο κόστος του κινητού η θήκη θα σας φανεί «φτηνή».

Η θήκη puro ultraSlim 0.3 cover είναι ιδανικά σχεδιασμένη για το Apple iPhone 6/6S και προστατεύει αποτελεσματικά τις όψεις του αγαπημένου σας κινητού από γρατζουνιές, πτώσεις και την σκόνη.
Ο μινιμαλιστικός της σχεδιασμός επιτρέπει την άνετη χρήση του iPhone 6/6S καθώς προστατεύεται. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να συνδυάσουν προστασία και πλήρη λειτουργικότητα, ενώ επιτρέπει την άνετη χρήση όλων των λειτουργιών της συσκευής, χωρίς να προσθέτει όγκο αφού έχει πάχος μόνο 0.3 χιλιοστά.

Γενικά χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

  • Θήκη τύπου skin, ειδικά σχεδιασμένη για το Apple iPhone 6/6S
  • Προστατεύει τις όψεις της συσκευής από γρατζουνιές, πτώσεις και βρωμιά
  • Σου επιτρέπει την πρόσβαση σε όλα τα πλήκτρα, την οθόνη και τις 2 κάμερες
  • Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και προστατευτική μεμβράνη οθόνης
  • Προστάτεψε το αγαπημένο σου Apple iPhone 6/6S με τη θήκη puro ultraSlim 0.3 cover και κράτα την οθόνη του σαν καινούρια με την παρεχόμενη μεμβράνη προστασίας

Δες επίσης

Ανοίγει το TAXIS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2018

Τις επόμενες μέρες ανοίγει το TAXIS ώστε οι υπόχρεοι να υποβάλλουν τις φορολογικές δηλώσεις του ...

Αφήστε μια απάντηση