Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Δράσεις για την τουριστική προβολή σε ομόδοξες χώρες από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού ΠΕ Τρικάλων

Δράσεις για την τουριστική προβολή σε ομόδοξες χώρες από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού ΠΕ Τρικάλων

Στο πολύ σημαντικό τουριστικό κοινό των ομόδοξων χωρών στόχευσε ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού, με τις πρόσφατες δράσεις του. Η προβολή του Θρησκευτικού Τουρισμού των Μετεώρων, σε συνδυασμό πάντα με τις ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρονται σε όλη την περιοχή μας για την επίτευξη της αύξησης των διανυκτερεύσεων, βρέθηκαν στο επίκεντρο των δράσεων του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού το τελευταίο δεκαήμερο.

Press Trip – Η διεθνής ταξιδιωτική εκπομπή «No Luggage» στα Μετέωρα και στα Τρίκαλα

Το διήμερο 8-9 Απριλίου υλοποιήθηκε, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, ταξίδι εξοικείωσης με τη διεθνή ταξιδιωτική εκπομπή «No Luggage» από την Βουλγαρία. Πρόκειται για μια από τις μακροβιότερες ταξιδιωτικές σειρές στην τηλεόραση, με περισσότερα από 800 επεισόδια και με διεθνές κοινό και συνεργασίες με τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγός της εκπομπής Billyana Trayanova, μαζί με τους συνεργάτες της,  φιλοξενήθηκαν και περιηγήθηκαν για ένα διήμερο σε Μετέωρα και Τρίκαλα όπου πραγματοποίησαν λήψεις τόσο από την μοναστική κοινότητα και το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο των Μετεώρων αλλά και από άλλες ξεχωριστές στιγμές που προσφέρει η περιοχή μας (δραστηριότητες, οινογνωσία, city break, τοπική γαστρονομία Meteorisimo, κτλ.).

Επιχειρηματικές Συναντήσεις στο Βελιγράδι – CHOOSE GREECE

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού συμμετείχε σε workshop, που πραγματοποιήθηκε  στο Βελιγράδι στις 11 Απριλίου, για την παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας και την πραγματοποίηση Β2Β συναντήσεων.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την CHOOSE GREECE, σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ελλάδας και το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στην Σερβία.

Κατά της διάρκεια του workshop, η ομάδα του Ενιαίου Φορέα είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει επιχειρηματικές συναντήσεις με tour operators, με φορείς και δημοσιογράφους του τουρισμού της ομόδοξης χώρας, στοχεύοντας στην  ολοκληρωμένη προβολή της περιοχής και την ανάδειξη του πολύπλευρου και ποιοτικού θεματικού τουρισμού που αυτή προσφέρει στον επισκέπτη.

 

Δες επίσης

Δυναμική Τρικαλινή παρουσία στη Γενική Συνέλευση των Επιμελητηρίων με Σκρέκα και Γιαγιάκο 

Τη δεδομένη πολιτική βούληση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει και να προωθήσει έμπρακτα ...