Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τέλος το παρκάρισμα στους πεζόδρομους των Τρικάλων

Τέλος το παρκάρισμα στους πεζόδρομους των Τρικάλων

Τέλος στο παράνομο παρκάρισμα πάνω στους πεζόδρομους της πόλης βάζει η δημοτική αρχή. Τρικάλων.
Φαίνεται πως ούτε τα πρόστιμα της δημοτικής αστυνομίας και της Τροχαίας ούτε οι εκκλήσεις της δημοτικής αρχής, κατάφεραν να αποτρέψουν τους οδηγούς να σταθμεύουν στους πεζόδρομους της πόλης.
Ετσι έρχεται προς υλοποίηση το σχέδιο της δημοτικής αρχής που όπως είχε αποκαλύψει το trikaladay προβλέπει το φράξιμο των πεζόδρομων με κολωνάκια.
Όπως είπε στο trikaladay ο αντιδήμαρχος Γιάννης Κωτούλας, ο Δήμος ήδη προμηθεύτηκε, σε πρώτη φάση, 25 μεταλλικά σταθερά κολωνάκια και 4 κινητά.
Τα κολωνάκια θα μπουν στις εισόδους και εξόδους των πεζόδρομων της Ασκληπιού και Βύρωνος και στη συνέχεια και στον πεζόδρομο της Κονδύλη.
Τα κινητά κολωνάκια θα τοποθετηθούν κοντά σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα έτσι ώστε να μην παρεμποδίζεται η φορτοεκφόρτωση προϊόντων και εμπορευμάτων.
Οι εργασίες τοποθέτησής τους θα ξεκινήσουν κατά πάσα πιθανότητα από αύριο Δευτέρα και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Δες επίσης

Τρικαλινός γιατρός αναλαμβάνει υποδιοικητής στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στ. Ελλάδας

Ενας ακόμα Τρικαλινός αξιοποιείται αναλαμβάνοντας τη θέση του υποδιοικητή στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. ...

Αφήστε μια απάντηση