Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Στα μέσα Νοεμβρίου τα πρώτα ονόματα υποψήφιων βουλευτών του ΚΙ.ΝΑΛ. Ποιοι αναμένεται να ανακοινωθούν για τα Τρίκαλα

Στα μέσα Νοεμβρίου τα πρώτα ονόματα υποψήφιων βουλευτών του ΚΙ.ΝΑΛ. Ποιοι αναμένεται να ανακοινωθούν για τα Τρίκαλα

«Δίνουν και παίρνουν» στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής οι παρασκηνιακές διεργασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα «διά παν ενδεχόμενο».

Στο συγκεκριμένο σημείο να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση του βασικού κορμού των υποψηφιοτήτων -σε ποσοστό 60-70%- αναμένεται να γίνει στην Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει πιθανότητα στα μέσα Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «τραπέζι» της «Επιτροπής Ψηφοδελτίων» βρίσκονται εκατοντάδες ονόματα, είτε από τις προτάσεις των κατά τόπους τοπικών οργανώσεων είτε μέσω των αυτοπροτάσεων που εκδηλώθηκαν στην ψηφιακή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό.Όσον αφορά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, για το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας ακούγεται το όνομα του 30χρονου Δημήτρη Λουφόπουλου ενώ για της Λάρισας του γραμματέα της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Γιαννούλα. Τη «μάχη του σταυρού» στα Τρίκαλα αναμένεται να δώσουν το πρώην στέλεχος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τάσος Κατσιάνης και ο 32χρονος Γιώργος Ηλιάδης ενώ στην Καρδίτσα νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο εκτιμάται ότι θα είναι ο 30χρονος Σωτήρης Παπαγεωργίου.
πηγή: στο Καρφί

Δες επίσης

Τρικαλινός γαμπρός αναλαμβάνει γεν. γραμματέας Υπουργείου

Με δύο Γενικές Γραμματείες και το πληροφοριακό σύστημα υποστήριξης και παρακολούθησης, «ΜΑΖΙ» θέλει η νέα ...