Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων αναφέρονται τα εξής:

“Βασιλικότερος του Βασιλέως εμφανίστηκε σε διαδοχικές συνεντεύξεις του ο Πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Τρικάλων, Γιώργος Πέτρου συγχέοντας προφανώς ούτε λίγο ούτε πολύ τη θεσμική του ιδιότητα με την κομματική.

Αφού μας ενημέρωσε για το΄΄εξαιρετικό έργο΄΄ της Κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, δεν παρέλειψε  να εκφράσει το βασικό κυβερνητικό επιχείρημα της ΄΄ατομικής ευθύνης΄΄, κουνώντας και αυτός με τη σειρά του το δάχτυλο στους χιλιάδες συμπολίτες μας που παρακολουθούν σαστισμένοι τις παλινωδίες της Κυβέρνησης.

Μάλιστα, ο κ. Πέτρου προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, εκφράζοντας, σε αναντιστοιχία με το ρόλο του, τους πιο μύχιους πόθους ακραίων νεοφιλελεύθερων κύκλων της ΝΔ, ζητώντας εν πολλοίς να περικοπούν οι ήδη κουτσουρεμένες συντάξεις  και οι μισθοί των εργαζόμενων στο Δημόσιο, απόψεις που μας γυρνάνε στα δύσκολα χρόνια του μνημονίου και διασαλεύουν τη κοινωνική συνοχή.

Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης θα ήταν θεσμικοί φορείς να ενώνουν τις φωνές τους με τους χιλιάδες απεγνωσμένους επιστήμονες του ΕΣΥ και να απαιτήσουν ουσιαστικά μέτρα στήριξης των δημόσιων νοσοκομείων και όχι να λειτουργούν ως φερέφωνα της ΝΔ.

Οι συνθήκες δεν επιτρέπουν μικροπολιτικά παιχνίδια και ιδεοληψίες.”

Δες επίσης

Ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του και στην τούρτα ήταν ντυμένος σούπερμαν

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά ...