Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Σχολεία: Οι αρνητές, τα παρατράγουδα, οι μάσκες – αλεξίπτωτα και το πανηγύρι στο twitter

Σχολεία: Οι αρνητές, τα παρατράγουδα, οι μάσκες – αλεξίπτωτα και το πανηγύρι στο twitter

Η πρώτη ημέρα στα σχολεία ήταν και ένα πρώτο τεστ όχι τόσο για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς αλλά για τους γονείς τους. Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας υπήρχαν μεμονωμένες αντιδράσεις με αποκορύφωμα εκείνη στα Χανιά. Μέγα ζήτημα το μέγεθος της μάσκας που μοιράστηκε.

Εκεί, καταγγέλεται ότι γονέας μαθητή χτύπησε καθηγητή για την μάσκα και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

 Το κρίσιμο πάντως θα είναι το επόμενο διάστημα που θα αρχίσουν κανονικά τα μαθήματα και πόσο οι αρνητές της μάσκας θα κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι.

Από την Αθήνα και τις γειτονιές της, έως την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Κρήτη, αρκετοί ήταν οι γονείς που δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να συναντήσουν τους συμμαθητές τους φορώντας την μάσκα τους θεωρώντας ότι η μάσκα και όχι ο κορονοϊός θα βλάψει την υγεία τους.

 

Με υπερβολές και φράσεις του τύπου «δεν πειράζει ας μην πάει ένα χρόνο σχολείο το παιδί μου», γονείς δηλώνουν αμετάπειστοι και ανυποχώρητοι.

Και πλέον η κόντρα έχει μεταφερθεί στα social media με τους αρνητές της μάσκας να συγκρούονται λεκτικά με εκείνους που υποστηρίζουν την χρήση της. Το twitter είναι γεμάτο με ξεχειλωμένες μάσκες που αν είναι έτσι είναι όντως πολύ μεγάλες για το πρόσωπο των παιδιών.

Δεν θα έλειπε και το πρόσωπο των ημερών που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, αυτή την φορά να πέφτει με μάσκα αλεξίπτωτο.

Δες επίσης

«Beckett»: Η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε και στα Τρίκαλα– Δείτε το τρέιλερ

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Beckett, της πρώτης ταινίας του Netflix, που γυρίστηκε εξ ...