Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Η πρώτη υποψηφιότητα για τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Η πρώτη υποψηφιότητα για τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Την απόφαση του να καταθέσει τα δικαιολογητικά έγγραφα που απαιτούνται για την προκήρυξη της θέσης διοικητή στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ανακοίνωσε στη Λέσχη 97,6 ο Κώστας Πατέρας:
« Έχω ήδη έτοιμα τα χαρτιά μου για την προκήρυξη των διοικητών νοσοκομείων, και μέχρι την Παρασκευή θα τα έχω καταθέσει. Τηρώ όλα τα προσόντα, και θεωρώ πως το βιογραφικό μου είναι πολύ βαρύ. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ακριβώς τι συμβαίνει, όμως είναι αληθές αυτό που ακούστηκε για να αναλάβω τη θέση στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Όπου μου ζητηθεί να πάω και να βοηθήσω, θα παω. Προτιμώ φυσικά τα Τρίκαλα, καθώς γνωρίζω καλά και την ανθρωπογεωγραφια και τα προβλήματα του δικού μας Νοσοκομείου. Θέλω πολύ να αφήσω τη σφραγίδα μου στο ίδρυμα αυτό, γιατί από ότι φαίνεται δεν θα ασχοληθώ άλλη φορά. Τα πτυχία που έχω δεν τα έχει κανείς άλλος, όπως και τα προσόντα μου στη διοίκηση. Ακόμα και για Διοικητής ΥΠΕ έχω τα περισσότερα προσόντα. Έχω την αίσθηση ότι η πλειοψηφία των πολιτών θέλει έμενα για Διοικητή, άσχετα από κομματικές πεποιθήσεις. Γιατί οι αδικίες που γίναν κατά την προηγούμενη διοίκηση είναι πρωτοφανείς. Η θητεία του κ. Παρθένη ήταν από τις χειρότερες που έχουν περάσει. Γι αυτό και όταν αναλάβω, θα ψάξω να δω τι συνέβη κατά τα προηγούμενα χρόνια.
Η αντίδραση από τον Κώστα Καρδούλα και τη ΝΟΔΕ εναντίον της προθέσεως μου αυτής είναι απλά προσωπική του άποψη, δεν νομίζω πως δεν θεωρείσαι μέλος για τα 5 ευρώ της εγγραφής. Εμένα ο ίδιος ο πρόεδρος μου ζήτησε να συμμετέχω και να βοηθήσω το κόμμα. Όπως δεν θα ασχοληθώ και με τον κ. Νίκο Σακκά και όποιον άλλο εκφράζει τη γνώμη του για εμένα, ο καθένας από τις πράξεις του κρίνεται.»

Δες επίσης

Ο δήμαρχος Τρικκαίων για τη χρηματοδότηση του «Ελλάδα 2021» και τις αντιμισθίες

Δεν έχει καμία επιβάρυνση στο δημόσιο ο φορέας «Ελλάδα 2021», όπως ξεκαθάρισε μιλώντας σήμερα στη ...